Beachfront bouwperceel

Nieuw
Beachfront bouwperceel in Plakias
285.000
|
Plakias

Schitterend bouwperceel pal aan zee, gelegen tussen de gemoedelijke badplaats Plakias en het prachtige strand van Souda. Het perceel heeft een oppervlakte van 934 m2 en beschikt reeds over bouwtoestemming voor een villa van 120 m2 met zwembad. U heeft dus 100% zekerheid dat er op deze absolute toplocatie kan worden gebouwd. 

Het perceel kijkt over 180 graden uit over de zee. Vanwege het hoogteverloop is het fantastische uitzicht ook gegarandeerd. Het terrein boven het perceel is gekenmerkt als bosgrond, dus daar kan niet op worden gebouwd. De gezellige taverna's van Plakias liggen op een paar honderd meter, evenals het strand van Souda. U heeft dus geen auto nodig. Ook als u verhuurplannen met uw villa heeft biedt deze locatie zeer goede mogelijkheden voor een hoog rendement, van het vroege voorjaar tot het late najaar.

Een zeer goede opportunity voor wie binnen een redelijk budget op de eerste lijn vanaf de zee wil bouwen! 

Bekijk hier een filmpje van deze toplocatie.

 

Perceelgrootte: 
934
Kreta
Kreta

Kreta is het grootste en het meest populaire eiland van Griekenland. Met een lengte van 260 km en een breedte die varieert van 13 tot 60 km biedt het eiland een enorme diversiteit aan landschappen. Van glooiende heuvels met olijfboomgaarden rondom Rethymnon tot het rotsachtige landschap richting Sitia, van het palmenbos van Vai tot de veelgelopen Samariakloof, van het tropische strand van Balos tot de opgravingen van het paleis van Knossos, van de kosmopolitische badplaats Elounda tot de verlaten hoogvlakte van Nida, er zijn altijd nieuwe plekjes te ontdekken