Al in februari directe vluchten naar Kreta

Het nieuwe jaar begint met prachtig nieuws voor alle liefhebbers van het eiland Kreta: Transavia vliegt in 2018 al vanaf februari rechtstreeks op Heraklion! Vanaf 18 februari zijn er twee directe vluchten per week, op woensdag en zondag, met prijzen vanaf € 49 enkele reis en € 98 retour. Deze ontwikkeling kon ook niet uitblijven, gezien de steeds grotere interesse van vakantiegangers voor Kreta en Griekenland in het algemeen. En aangezien de lente op Kreta al in februari begint is het voor wandelaars en natuurliefhebbers ook een prachtige periode om op het eiland te zijn.

Vanaf begin wordt de vluchtfrequentie verder verhoogd en zijn er bijna elke dag wel een of meer directe vluchten naar Heraklion en Chania, ook vanaf andere Nederlandse luchthavens zoals Eindhoven, Rotterdam en Eindhoven. Ook naar andere Griekse bestemmingen zijn er in 2018 meer vluchten. Zo vliegt Transavia dit seizoen maar liefst vijf keer per week naar Preveza (Lefkas, Paleros, Parga).

Vanuit België starten de eerste directe vluchten naar Kreta in maart: vanuit Zaventem met Brussels Airlines en vanaf Charleroi met Ryanair.