Albert & Annemiek ter Avest - Platanias, Kreta

We komen al een aantal jaren op West-Kreta, in de buurt van Platanias. Onze wens was om een huisje/appartement te kopen. We hadden al eens wat rondgekeken, maar de stap om daadwerkelijk iets te kopen is best groot. Hoe pak je nu zoiets aan?

Op de Second Home beurs in Utrecht zijn we met Elxis in contact gekomen. Daar hebben we een seminar bezocht van Giorgos. De voordelen en nadelen die daar werden toegelicht, om een huis in Griekenland te kopen, gaven ons het gevoel dat we met mensen “te doen” hadden die verstand van zaken hebben! De week erna zijn we in de telefoon geklommen en hebben een afspraak met Elxis gemaakt. Op hun kantoor in Utrecht werden we hartelijk ontvangen. Het werd ons al snel duidelijk. Als het eenmaal zover was, dat onze droom werkelijkheid zou worden, gaat Elxis onze zaken behartigen!

In juni 2006 waren we op vakantie op Kreta. Geheel onverwacht liepen we tegen ons “droomappartement” aan. Vanaf Kreta hebben we direct contact gezocht met Giorgos en Vangelis. Ze zijn voor ons aan het “werk” gegaan en hebben ons met raad en daad bijgestaan van de eerste tot de laatste minuut.

Niets dan lof voor Giorgos en Vangelis!

Dutch