André & Yvonne Verburg - Kreta

Het is maandagmorgen 30 juni 2014. De zon staat al weer hoog aan de hemel. Vandaag wordt een warme dag. Vandaag wordt een fantastische dag. Vandaag is de dag dat wij de sleutel in ontvangst gaan nemen van onze fantastische villa op Kreta in het plaatsje Loutra vlakbij Rethymnon. Jarenlang over en van gedroomd en vandaag valt alles op zijn plek. Na jarenlange vakanties op Kreta hebben wij nu onze eigen stek op dit prachtige eiland.

Tijdens een bezoek aan de Second Home Beurs in Utrecht zijn wij in contact gekomen met Elxis Greek Real Estate. Vangelis en Giorgos hebben ons verrast met hun visie, juridische en fiscale kennis en achtergronden, maar vooral met hun seminar over Griekenland en dan vooral over Kreta en de plaatsjes rondom Rethymnon. De meegekregen cd-rom gaf een goed beeld voor wat betreft omgeving en kavels en toen wij in mei 2013 met Giorgos op Kreta geweest zijn en de kavels bekeken hebben waren wij om.

Vervolgens kwamen wij in contact met de projectontwikkelaar die alle plannen hebben uitgewerkt en een fantastisch huis voor ons hebben gebouwd. Geheel volgens de nieuwste maatstaven en regels zoals een huis gebouwd moet worden. Vangelis en Giorgos, hartstikke bedankt voor jullie adviezen en meedenken. Zonder jullie hadden wij de stap niet zo snel gemaakt.

Dutch