Second Home Beurs Utrecht

Van 13 t/m 15 maart 2020 vindt de voorjaarseditie van de Second Home Beurs in Utrecht plaats. En wij zijn uiteraard weer van de partij om u meer over ons aanbod te vertellen en om gratis seminars over het kopen van een huis in Griekenland te verzorgen.

Droomt u weg bij het idee van een tweede huis in de Griekse zon? Met een bezoek aan Second Home International zet u de eerste stap om uw droom te realiseren. Blijft u dromen? Of komt u langs?

U vindt er een zeer gevarieerd huizenaanbod met aanbieders die al uw vragen rondom de aankoop van een tweede huis kunnen beantwoorden. Kom naar Second Home International en laat u inspireren.

Daarnaast wordt ook ruim aandacht gegeven aan de praktische zaken rondom het aankopen of bezitten van een tweede huis. Zo ontmoet u op de beurs ook beheer- en verhuurorganisaties, financiële dienstverleners, hypotheekverstrekkers, juridische en fiscale adviseurs en verhuisbedrijven. Ook is er een uitgebreid seminarprogramma waarin diverse onderwerpen worden behandeld rondom de aanschaf en het bezit van een tweede huis. 

Voor Elxis is de Second Home Beurs een begrip. Al sinds het prille begin van de beurs, ruim 20 jaar geleden, zijn wij vaste deelnemer van de beurs, eerst in Nederland en later ook in België, toen daar de Belgische editie van start ging. We zijn dan ook al jaren trotse bezitters van een Golden Member Award, een blijk van erkenning die door de beursorganisatie aan de meest trouwe exposanten wordt uitgereikt. Op de beurs hebben we in de loop der jaren vele tientallen van onze klanten voor het eerst ontmoet en gesproken, en vele honderden belangstellenden hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om te zien wie de mensen achter Elxis zijn. Want een huis kopen, zeker in het buitenland, is ook een kwestie van vertrouwen. En wat is een betere manier om elkaar beter te leren kennen en te beoordelen of wij uw vertrouwen waard zijn, dan elkaar de hand te schudden en in een persoonlijk gesprek uw plannen te bespreken? 

Op onze stand kunt u uiteraard ook het meest actuele woningaanbod in alle Griekse regio's inzien en zijn enkele van onze contactpersonen uit Griekenland overgekomen (o.a. Kreta, Peloponnisos en Lefkas) om u informatie uit eerste hand te verstrekken. Onze collega Giorgos Gavriilidis, jurist naar Grieks recht, zal verder elke beursdag een gratis toegankelijk seminar verzorgen over het kopen van een huis in Griekenland.

Wilt u ons op de beurs bezoeken? Klik op onderstaande banner om uw GRATIS entreekaarten te reserveren!

Voor gratis kaarten voor de Second Home Beurs Utrecht, van 13 t/m 15 maart 2020 in de Jaarbeurs Utrecht:

Jaarbeurs Utrecht