Terug van weggeweest: Olive Stone Villas

Na het eerste, succesvolle Olive Stone project van 8 stijlvolle vrijstaande villa's zijn er weer twee nieuwe locaties in en nabij Paleros (aan de Ionische kust, tegenover Lefkas) beschikbaar waar u uw eigen villa op loopafstand van het strand kunt laten bouwen.

En om het u helemaal makkelijk te maken kunt u kiezen voor een zogenaamde package deal: een vrijstaande, compleet ingerichte villa met twee slaapkamers en twee badkamers, mét zwembad, voor een totaalprijs van € 200.000. En met compleet ingericht bedoelen we ook compleet ingericht: zelfs zaken zoals linnengoed en bestek zijn bij de prijs inbegrepen!

Meer informatie? Vraag de brochure aan!

Daarnaast is het ook mogelijk om een villa binnen het Olive Stone concept volledig op maat en naar wens te laten ontwerpen en bouwen. Hierbij wordt u vakkundig ondersteund en begeleid zodat u daadwerkelijk uw eigen droomhuis kunt realiseren. 

Lees meer over Olive Stone Villas.

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek op kantoor. U kunt ons ook bezoeken op een van de edities de Second Home Beurs in Nederland en België. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende edities!