Uw huis verkopen in Griekenland

U wilt uw huis in Griekenland verkopen. Hoe gaat dat in z’n werk?

Als marktleider in zowel Nederland als België en met 29 jaar ervaring is Elxis een getrouwe partner. We hebben kennis van zowel Grieks als Nederlands recht en een groot netwerk in Nederland en geheel Griekenland, op zowel het vaste land als de eilanden. Ook werken we al jaren samen met een aantal betrouwbare (lokale) partners. We kunnen u dus professioneel begeleiden in elke fase en bij elk vraagstuk van het verkopen van uw huis.

Met zowel een kantoor in Utrecht, Nederland, als in Thessaloniki, Griekenland zijn wij ook altijd goed bereikbaar, zowel fysiek als per email of telefoon. In een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor praten we graag persoonlijk verder over uw woning, uw wensen en de beste verkoopstrategie.

Elxis dienstverlening

Onze dienstverlening is tweeledig; we bemiddelen bij de verkoop van uw woning en we kunnen hiervan de gehele juridische afwikkeling verzorgen. U hoeft niet nog apart een advocaat in de hand te nemen, we kunnen alles lokaal voor u regelen en u heeft nergens meer omkijken naar. Ook wordt alles tweetalig voor u verzorgd, zodat u altijd precies weet waar u voor tekent.

Kopers vinden

Het benaderen van nieuwe kopers doen we via de meest betrouwbare en actuele kanalen zoals onze eigen websites, andere grote internationale portalsites, advertenties en reportages, maar ook Social Media, informatiedagen en uiteraard de bekende Second Home beurzen waar we al sinds de jaren ‘90 aan deelnemen.

Tijdens het verkoopproces houden we u regelmatig op de hoogte van de vorderingen van de verkoop en de geplande bezichtigingen. De bezichtiging zelf zal meestal ook door ons worden uitgevoerd en verder zorgen onze goed opgeleide medewerkers ervoor dat al uw vragen beantwoord worden en dat de verkoop administratief correct wordt afgehandeld.

Om meer te weten te komen over hoe anderen onze dienstverlening en de verkoop van hun woning hebben ervaren, kunt u hier verder lezen. Als u overweegt uw huis te verkopen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen, we delen graag onze kennis en ervaring met u!

E-mail: info@elxis.nl
Telefoon: +31 (0)30 - 234 33 33

Undefined