Appartement in Chersonissos

Nieuw
69.500
|
Chersonissos

Aan de noordzijde van het dorpje Oud-Chersonissos ligt het in 2003 gebouwde kleinschalige appartementencomplex To Ostrakon. Vanuit het complex kijkt men uit over olijfboomgaarden en in de verte ziet men de zee. Het dorpsplein van Oud-Chersonissos ligt op 5 minuten lopen van het complex. Hier vindt men een aantal traditionele taverna’s maar ook een bakker, slager, groenteboer en een supermarkt. Hier treft men nog de sfeer van het oude Kreta aan.

Op ongeveer 2 km afstand ligt de badplaats Nieuw-Chresonissos met vele bars, nachtclubs en restaurantjes. Het vliegveld van Heraklion ligt op een klein half uurtje met de auto.

Binnen dit complex is een appartement op de eerste etage te koop. Het appartement heeft een woonkamer met een open hoekkeuken, een slaapkamer met vaste kasten en een badkamer (douche met thermostatische mengkraan). Vanaf het balkon is er weids uitzicht op zee en op Chersonissos.

Alle getoonde meubels en witgoed zijn bij de prijs inbegrepen, evenals alle kookgerei en linnengoed. Zo is er een wasmachine aanwezig, twee tv’s (woonkamer en slaapkamer) en airco-units in beide kamers.

Er is ook een collectieve schotelantenne met alle Nederlandse zenders. Ook is er collectief internet en een collectieve opstalverzekering voor het gehele complex. Dit alles wordt verzorgd en betaald door de vereniging van eigenaren, die een maandelijkse eigen bijdrage van € 30 heeft.

Oplevering in overleg.

Woonoppervlakte: 
40
Kreta
Kreta

Kreta is het grootste en het meest populaire eiland van Griekenland. Met een lengte van 260 km en een breedte die varieert van 13 tot 60 km biedt het eiland een enorme diversiteit aan landschappen. Van glooiende heuvels met olijfboomgaarden rondom Rethymnon tot het rotsachtige landschap richting Sitia, van het palmenbos van Vai tot de veelgelopen Samariakloof, van het tropische strand van Balos tot de opgravingen van het paleis van Knossos, van de kosmopolitische badplaats Elounda tot de verlaten hoogvlakte van Nida, er zijn altijd nieuwe plekjes te ontdekken