Appartement in Koutouloufari

Verkocht
Appartement in Koutouloufari
0
|
Koutouloufari

Dit appartement is gelegen in het bekende, gezellige dorpje Koutouloufari, waar zich tal van  gezellige restaurantjes, terrasjes en leuke winkeltjes bevinden. Het is een tweekamerappartement in split-level bouw, met een oppervlakte van ca. 45 m² en een balkon van ca. 12 m².

Het bevindt zich op de eerste etage en is via een ruime marmeren trap te bereiken. Bij binnenkomst van het appartement is links de deur naar de badkamer (in 2013 geheel verbouwd) en rechts de trap naar de slaapkamer. Op het benedenniveau zijn ook de woonkamer en de keuken en via een schuifdeur komt u op het ruime balkon. De ramen zijn aan de buitenkant voorzien van rolhorren. Het geheel heeft een nette uitstraling en afwerking.

De slaapkamer is boven en heeft d.m.v. een vide uizicht op de woonkamer en het balkon. De slaapkamer is afgewerkt met een mooi smeedijzeren hekwerk. Ook bevindt zich in de slaapkamer een grote, mooie ingebouwde linnenkast.

Het appartement is voorzien van airconditioning, wasmachine en een skottelbraai en kan gebruik maken van een gezamenlijk dakterras. Op dat dakterras bevinden zich ook de zonnepanelen (najaar 2014 vervangen).

Het appartement is volledig gemeubileerd. Linnengoed, handdoeken, pannen, serviesgoed en bestek, stoelen voor het balkon en een grote parasol zijn aanwezig.

Op loopafstand liggen de dorpjes Piskopiano en Oud-Chersonisos. Oud-Chersonisos is een klein gezellig dorpje met een pleintje, met rondom restaurantjes en kafenions.

Er is vanaf Chersonisos een goede busverbinding naar bv. Agios Nikolaos en Heraklion. Uiteraard is er ook gelegenheid voor het huren van een scooter, motor of auto.

Woonoppervlakte: 
45
Perceelgrootte: 
-
Kreta
Kreta

Kreta is het grootste en het meest populaire eiland van Griekenland. Met een lengte van 260 km en een breedte die varieert van 13 tot 60 km biedt het eiland een enorme diversiteit aan landschappen. Van glooiende heuvels met olijfboomgaarden rondom Rethymnon tot het rotsachtige landschap richting Sitia, van het palmenbos van Vai tot de veelgelopen Samariakloof, van het tropische strand van Balos tot de opgravingen van het paleis van Knossos, van de kosmopolitische badplaats Elounda tot de verlaten hoogvlakte van Nida, er zijn altijd nieuwe plekjes te ontdekken