Appartement in Kryopigi

Appartement in Kyropigi
99.500

Appartement op de eerste etage, bestaande uit ruime woonkamer en twee slaapkamers met eigen balkon met zeezicht. Gelegen in het centrum van het dorpje Kryopigi met alle voorzieningen op loopafstand, op 800 meter van een lang zandstrand.

Het dorp Kryopigi ligt op het schiereiland Kassandra, de eerste ‘poot’ van Chalkidiki, een regio die bekend staat om haar prachtige zandstranden. Het dorp is amfitheatrisch tegen de groene heuvels gebouwd en heeft prachtig uitzicht op de baai van Kassandra. Het gebied werd al sinds de oudheid bewoond, Kryopigi is dan ook gebouwd op de locatie waar de oude steden Neapolis en Flegra lagen. 

Met haar uitstekende klimaat, de combinatie van groene bergen, schone wateren en mooie stranden, en de uitstekende toeristische faciliteiten heeft Kryopigi veel te bieden. Het dorp beschikt over alle voorzieningen zoals winkels, taverna’s en een medisch centrum, maar er is geen massatoerisme. Voor de liefhebbers ligt op zo’n 5 km de populaire badplaats Kallithea met vele uitgaansgelegenheden. Kryopigi ligt op 90 km van Thessaloniki, de tweede stad van Griekenland, en op 40 minuten rijden van de luchthaven van Thessaloniki. 

In het centrum van Kryopigi, midden tussen de oorspronkelijke Griekse bevolking die er het gehele jaar door woont, ligt een kleinschalig appartementencomplex van 8 appartementen, dat in 2006 is gebouwd. In dit complex is momenteel een appartement op de eerste etage te koop. Dit appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken en een sfeervolle open haard van natuursteen en een balkon. Verder beschikt het appartement over twee slaapkamers, ieder met een eigen balkon met zeezicht. 

Alle winkels en faciliteiten liggen in de directe omgeving van het complex. De zee ligt op 800 meter van het appartement, met de auto niet meer dan 2 minuten rijden maar ook lopend of fietsend te doen. Vlakbij het appartement starten diverse wandel- en fietsroutes, ook is er een manege in de buurt. 

Het complete meubilair is bij de prijs inbegrepen.

Noord-Griekenland
Noord-Griekenland

Het noorden van Griekenland zal misschien niet voor iedereen een voor de hand liggende regio zijn om een tweede huis te kopen. Toch weten trouwe Griekenlandgangers dat juist de stranden aan de Noord-Griekse kust tot de mooiste van Europa kunnen worden gerekend