Appartement met zwembad

Appartement Gavalochori
89.000
|
Gavalochori

Dit hoekappartement bevindt zich op de begane grond van een goed verzorgd kleinschalig complex van 9 appartementen, die alle in bezit van particulieren zijn. De appartementen liggen in een halve cirkel om het gemeenschappelijke zwembad en de tuin. Alle appartementen hebben prachtig uitzicht op de bergen en de vallei. De binnentuin en het zwembad bereikt men via twee overdekte bogen.

Het appartement bestaat uit een dubbele slaapkamer met meer dan voldoende kastruimte, een kleine hal een goed ontworpen badkamer met douche en een woonkamer met open keuken, die toegang biedt tot de overdekte veranda buiten. Deze overdekte veranda is ruim 30 m2 groot en is de grootste van het gehele complex. Er is een pergola voor de slaapkamerdeuren, waar eventueel ook ruimte is voor een barbecue. het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats direct naast de woning. De ramen beschikken over dubbel glas en zijn van massief hout, net als de luiken. Het gehele complex is in perfecte harmonie met zijn omgeving. Het appartement wordt geheel gemeubileerd aangeboden, met een airco-unit in de slaapkamer die kan koelen en verwarmen. De slaapbank in de woonkamer biedt slaapgelegenheid voor nog eens twee personen.

Gavalochori is een van de meest interessante en mooie traditionele dorpen van Kreta, waardoor er ook een grote vraag naar (tweede) woningen in dit dorp is. Het dorpsplein met zijn cafeetjes en uitstekende taverna’s heeft zijn authentieke karakter niet verloren. Het appartement ligt op 5 minuten lopen van het plein. Gavalochori ligt op een half uur van de luchthaven van Chania en op 8 autominuten van het strand.

Mocht u nog extra inkomen uit het appartement willen genereren: het complex waar het appartement toe behoort heeft een rating van 9 uit 10 op de website van booking.com!

Woonoppervlakte: 
43
Kreta
Kreta

Kreta is het grootste en het meest populaire eiland van Griekenland. Met een lengte van 260 km en een breedte die varieert van 13 tot 60 km biedt het eiland een enorme diversiteit aan landschappen. Van glooiende heuvels met olijfboomgaarden rondom Rethymnon tot het rotsachtige landschap richting Sitia, van het palmenbos van Vai tot de veelgelopen Samariakloof, van het tropische strand van Balos tot de opgravingen van het paleis van Knossos, van de kosmopolitische badplaats Elounda tot de verlaten hoogvlakte van Nida, er zijn altijd nieuwe plekjes te ontdekken