Beach front studio Mola

Beach front studio Mola
37.900
|
Chalkidiki

Heeft u een zeer beperkt budget maar droomt u toch van uw eigen plekje aan een mooi zandstrand? Lees dan verder!

Deze studio ligt op 50 meter van een van mooiste stranden van Chalkidiki, waar de azuurblauwe zee en het groen van de pijnboombossen elkaar ontmoeten. Chalkidiki is een van de mooiste vakantiebestemmingen van Griekenland, een echt paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. Het vliegveld van Thessaloniki, waar Transavia en andere luchtvaartmaatschappijen dagelijks rechtstreeks op vliegen, ligt op 1 uur afstand met de auto.

De studio bevindt zich op de begane grond en heeft ongehinderd zeezicht, in een rustig appartementencomplex met een prachtige verzorgde tuin van 4.000 vierkante meter. De studio heeft directe toegang tot een overdekt terras en een door een professioneel tuinman verzorgde tuin met citrus- en pijnbomen. Water, elektra, centrale riolering, telefoon/internet zijn allemaal beschikbaar.

Het strand vóór de appartementen is vrijwel privé. De bewoners laten hun strandspullen de hele dag liggen, alles is rustig en veilig.

Het authentieke dorpje Mola Kalyva ligt op 500 meter afstand. Een klein dorp met gezellige restaurantjes, een paar rustige beach bars en supermarkten die alle boodschappen zelfs thuis bezorgen. Alles op loopafstand. Gezien het feit dat de bus uit Thessaloniki praktisch voor de deur stopt is het niet noodzakelijk om over een eigen auto te beschikken.

Op 5 autominuten afstand ligt het pittoreske haventje van Nea Skioni, waar men de mogelijkheid heeft om een eigen boot te plaatsen. Verder zijn er over de hele kust, waar 's-avonds de zon bij de mythische berg Olympus onder gaat, prachtige stranden en traditionele dorpen te bewonderen.

Aan een snelle beslisser wordt ook de gehele inventaris gratis meegeleverd. 

Woonoppervlakte: 
25 + 10
Perceelgrootte: 
4.000
50 m van het strand
Zeezicht
Eigen terras
Loopafstand van dorp
Grote groene tuin
Inventaris inbegrepen
Noord-Griekenland
Noord-Griekenland

Het noorden van Griekenland zal misschien niet voor iedereen een voor de hand liggende regio zijn om een tweede huis te kopen. Toch weten trouwe Griekenlandgangers dat juist de stranden aan de Noord-Griekse kust tot de mooiste van Europa kunnen worden gerekend