Beachfront villa Marmaras

In prijs verlaagd
Beachfront villa Marmaras
620.000
|
Neos Marmaras

De villa is gelegen in het dorp Neos Marmaras, waar winkels, medische zorg en vele restaurants te vinden zijn. Neos Marmaras is een badplaats op de middelste ‘vinger’ van de regio Chalkidiki, waar tientallen prachtige stranden te vinden zijn. Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven van Thessaloniki, op ruim een uur rijden.

De moderne, ruime, lichte en volledig ingerichte villa wordt omringd door pijnbomen en ligt aan de kust met een breed uitzicht op de Golf van Toroni. De woning is gebouwd in 1996, inclusief een carport. In de carport staat een Honda Civic, deze auto wordt gratis aangeboden bij de villa en is bij de prijs inbegrepen.

In slechts een paar stappen vanaf uw eigen terras bereikt u de beschermde zeebaai, waar u kunt zwemmen en genieten van de zon. In de baai ligt ook een Zodiac met 75pk aangemeerd. Deze Zodiac wordt ook gratis aangeboden bij aankoop van de villa.

De totale woonoppervlakte bedraagt ​​196 m2 verdeeld over drie verdiepingen, met vier terrassen omgeven door olijfbomen en bloemen met een totaal van 108 m2. De grootte van het perceel is 303 m2.

Op de begane grond is de woonkamer, een badkamer (douche, toilet) en twee slaapkamers met badkamers (douche, toilet); in de volledig ingerichte kelder is er nog een slaapkamer. Het wooncomfort wordt compleet gemaakt door de sauna. In de kelder vindt u ook de wasruimte.

Een elegante marmeren trap verbindt de drie verdiepingen. De kamers zijn voorzien van vloerverwarming, airconditioning en ventilatoren.

In de ruime, lichte woonkamer met volledig ingerichte keuken (vaatwasser, grote koelkast etc.) bevindt zich een moderne open haard.

Op het grote terras kunt u met twaalf personen terecht en kunt u samen genieten van het prachtige uitzicht op zee (helemaal naar het eiland Kelifos). Op het terras aan de andere kant van de villa maakt een zonnedek met een Weber barbecue het zomergevoel compleet.

Vanaf het terras op de bovenverdieping, net voor de slaapkamers, kunt u genieten van een prachtig uitzicht met spectaculaire zonsondergangen boven de zee – met genoeg schaduw dankzij een zonnescherm.

Woonoppervlakte: 
196
Perceelgrootte: 
303
Noord-Griekenland
Noord-Griekenland

Het noorden van Griekenland zal misschien niet voor iedereen een voor de hand liggende regio zijn om een tweede huis te kopen. Toch weten trouwe Griekenlandgangers dat juist de stranden aan de Noord-Griekse kust tot de mooiste van Europa kunnen worden gerekend