Blue Bay Villa

Nieuw
1.000.000
|
Chersonissos

Blue Bay Villa ligt op een prominente plek op maar 150 meter van het hart van het traditionele dorp Koutouloufari, en biedt fantastisch uitzicht over de haven van Chersonissos. Het gezellige centrum van Chersonissos ligt op 1 kilometer afstand.

Het gehele pand heeft een oppervlakte van 400 m2 en bevindt zich op een perceel van 4.000 m2. Het is opgedeeld in twee aparte woningen, die ook kunnen worden samengevoegd om één grote villa te vormen.

De eerste woning is 220 m2 groot en bestaat uit vier slaapkamers, een grote woonkamer met eetkamer en een ruime keuken. Er zijn twee badkamers, een gastentoilet, een ruimte voor de wasmachine en een berging. Deze woning heeft rondom veranda’s (100 m2). Er is centrale vloerverwarming, een open haard en airco met koel- en warmtefunctie.

De tweede woning is 130 m2 groot, met drie slaapkamers, een woonkamer met eethoek en keuken, twee badkamers en een berging. Ook deze woning beschikt over centrale vloerverwarming, een open haard en airco. Deze woning beschikt over een betegelde patio van ca. 100 m2.

Daarnaast zijn er twee bergingen en een aparte ingebouwde opslagcapaciteit voor 50 m3 water.

Bij een bezoek ter plekke kunt u pas goed de ruimte, de locatie en het uitzicht ervaren!

Woonoppervlakte: 
400
Perceelgrootte: 
4.000
Kreta
Kreta

Kreta is het grootste en het meest populaire eiland van Griekenland. Met een lengte van 260 km en een breedte die varieert van 13 tot 60 km biedt het eiland een enorme diversiteit aan landschappen. Van glooiende heuvels met olijfboomgaarden rondom Rethymnon tot het rotsachtige landschap richting Sitia, van het palmenbos van Vai tot de veelgelopen Samariakloof, van het tropische strand van Balos tot de opgravingen van het paleis van Knossos, van de kosmopolitische badplaats Elounda tot de verlaten hoogvlakte van Nida, er zijn altijd nieuwe plekjes te ontdekken