Bungalow met ruime tuin

Bungalow in Messini, Peloponnisos
84.000
|
Messini

Deze gelijkvloerse bungalow ligt aan de rand van het dorp Amfithea, 6 km ten noorden van Messini (Zuid-Peloponnesos) en op slechts 9 km van het vliegveld van Kalamata.

De bungalow staat op een stuk grond van bijna 787 m2, waarin 11 olijfbomen staan, wat fruitbomen, oleanders, bloemen en een pergola bedekt met druiven. Hieronder kunt u heerlijk zitten als de zon u te warm wordt. Het uitzicht is schitterend: je kijkt uit over een mooie vallei met op de achtergrond het Taigetosgebergte.

Uw auto kunt u binnen het hek plaatsen, of wegzetten in de vrijstaande garage.

De bungalow (voorzien van marmeren vloer en airco) bevat:

  • Een ruime keuken (16 m2) met hoekaanrecht met marmeren aanrechtblad, 3-pits elektrisch fornuis, afzuigkap, koelkast, ventilator, elektrische waterkoker, magnetron, koffiezetapparaat.
  • Een royale badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet.
  • Een zit-/slaapkamer (20 m2) waarin o.a. een tweepersoons bedbank en een eethoek.
  • Een slaapkamer (10 m2) met twee eenpersoons bedden (lits-jumeaux).
  • Een slaapkamer (10 m2) met twee eenpersoons bedbanken met extra matras.
  • Een berging, waarin een wasautomaat.

De afstand naar zee is ongeveer 10 km. Hier heeft u geen last van file- of parkeerproblemen! Er is een mooi breed zandstrand met douches en kleedhokjes. Aan het strand zijn meerdere drink- en eetgelegenheden en er is een gratis te gebruiken betonnen tennisbaan.

 

Woonoppervlakte: 
71
Perceelgrootte: 
787
Peloponnisos
Peloponnisos

Het schiereiland Peloponissos, ook wel geschreven als Peloponnesos, bestrijkt het onderste deel van het Griekse vasteland. De naam betekent letterlijk "Eiland van Pelops", de eerste koning van dit immense schiereiland. Peloponnisos is qua grootte dan ook maar iets kleiner dan Nederland