Dorpshuis in Lafkos

Nieuw
200.000

Op 310 meter boven zeeniveau en in het pittoreske dorp Lafkos ligt dit ruime, sfeervol ontworpen huis wat in 1998 is gebouwd in de kenmerkende traditionele Pilion-stijl. Zowel het huis als de tuin hebben een basis van natuursteen, warme kleuren en de tuin heeft veel groen.

De woning heeft een oppervlakte van 100 m2 en ligt op een perceel van 135 m2. Het perceel geniet van volledige privacy door een stenen omheining van 2 meter hoog met een toegangspoort.

De woning is verdeeld over meerdere niveaus die verbonden zijn door authentieke houten trappen, wat een enorme elegantie en huiselijkheid uitstraalt. Dit gecombineerd met mooie donkere houten kozijnen, deuren, balken en meubels maakt het een heel warm geheel.

Op het onderste niveau bevindt zich de stijlvolle en ruime master bedroom die is voorzien van een plafond met prachtige houten balken tegen een bordeauxrode muur. Via een binnentrap is er toegang tot de woonkamer met heerlijke open haard. Op de begane grond bevindt zich de keuken, een nette badkamer en via een trapje komt u uit bij de tweede slaapkamer die uitkijkt over de woon/eetkamer.

De vloeren zijn van handgemaakt cotto (Italiaanse bakstenen tegels) en van hout. Ook de houten balustrades van de balkons zijn handgemaakt. In de badkamer is keramiek van Valentino verwerkt. De ramen zijn voorzien van dubbel glas en luiken. Het huis beschikt over verwarmingselementen, een alarminstallatie, airco, telefoon- en een internetaansluiting. Een deel van het huis is gebouwd uit oude natuursteen. Ook zijn er op het perceel nog stukken van marmeren traptreden en een spoelbak die dateren uit de vorige eeuw.

Het huis heeft vanaf de balkons een weids uitzicht op de Pagasitikos Golf en op alle eilanden rondom. Aan het einde van de dag kunt u genieten van een prachtige zonsondergang die elke avond speciaal maakt.

Dit sfeervolle huis is ook uitstekend te verhuren wanneer u er zelf niet verblijft. Het schiereiland Pilion en is een perfecte bestemming voor zowel de zomer als de winter, aangezien deze locatie de bergen met de zee combineert. Lafkos ligt in het zuiden van Pilion en is een goede uitvalsbasis om de 24 omringende dorpen van Pilion te verkennen. Het dichtstbijzijnde strand is het pittoreske Milina en Volos ligt op 54 km afstand.

Woonoppervlakte: 
100
Perceelgrootte: 
135
2 slaapkamers
Zeezicht
Veel privacy
Authentiek en sfeervol
Goede ligging
Uitstekend te verhuren
Midden-Griekenland
Midden-Griekenland

Eerst een korte mythologieles: Hier, midden in een van de meest bergachtige districten in het hart van het land, ligt Delphi. De Panhelleense tempel van Delphi, met het beroemdste orakel van het oude Griekenland, werd gebouwd aan de voet van de berg Parnassos, temidden van een indrukwekkend landschap dat wordt gevormd tussen twee gigantische rotsen, de Phaedriades