Eco Villas Kreta

Nieuw
Eco Villas Kreta
220.000
|
Mariou

Bij het bergdorpje Mariou, in het zuiden van de provincie Rethymnon op Kreta, worden een tiental vrijstaande Eco Villa’s gerealiseerd. Deze bieden u de mogelijkheid om een luxe en milieubewuste villa op maat te laten bouwen op het zonovergoten Kreta.

Dit unieke Eco-concept is volledig ontworpen met de natuur als uitgangspunt: natuurlijke materialen, beplante groene daken en verscheidene milieubewuste alternatieven. De positionering van de villa’s zorgt voor een fantastisch panoramisch zeezicht over de baai van Damnoni, harmonie met het landschap en optimale privacy voor elke villa.

In het noorden van de provincie tref je Rethymnon zelf; een prachtige havenstad die precies tussen de twee luchthavens van Heraklion en Chania ligt. Op zo’n half uur rijden ligt in het zuiden het dorpje Mariou. Dit is een typisch Kretenzisch plaatsje, met witte straatjes, een heerlijke taverne en uiteraard gedrenkt in de Griekse gastvrijheid. Mariou ligt op nog geen 5 minuten rijden van de badplaats Plakias en 15 minuten van het palmstrand Preveli. De bergen, het strand, de zon en de zee zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn of haar manier kan vermaken.

Kreta is het grootste, best bereikbare eiland van Griekenland, waar het altijd net een paar graden warmer is, en wat toeristen verwelkomt van het vroege voorjaar tot het late najaar. Verhuur van dit type villa is dan ook zeer in trek. U kunt profiteren van een uitgekiend en professioneel onderhouds- en verhuurconcept dat u jarenlang zorgeloos een hoog rendement op uw investering kan bieden, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. De villa kan zichzelf zo terugverdienen en u heeft zelf een ultieme vakantiebestemming, zelfs in de winter vanwege het beste klimaat van de Middellandse Zee.

Op 2,7 kilometer van de zee heeft u een villa die geheel ontworpen is naar uw wensen en smaak. Deze bestaat uit een prachtig infinity zwembad met zonnedek, dat gecomplimenteerd kan worden met een heerlijke verzonken loungehoek met buitenkeuken naast het zwembad. Twee of drie en-suite slaapkamers met uitzicht op zee garanderen rust en genot. De grote buitenruimte zorgt ervoor dat u elk moment van de dag een plek heeft om u terug te trekken of juist in gezelschap uw dag voort kunt zetten. En dat alles met een startprijs vanaf € 220.000 voor een villa met twee slaapkamers!

De Eco Villas zijn een lust voor het oog, respectvol naar het milieu, en een genot om in te wonen!

Bekijk hier een filmpje van de bouwlocatie in Mariou: Eco Villas.

Woonoppervlakte: 
75
Perceelgrootte: 
250
Kreta
Kreta

Kreta is het grootste en het meest populaire eiland van Griekenland. Met een lengte van 260 km en een breedte die varieert van 13 tot 60 km biedt het eiland een enorme diversiteit aan landschappen. Van glooiende heuvels met olijfboomgaarden rondom Rethymnon tot het rotsachtige landschap richting Sitia, van het palmenbos van Vai tot de veelgelopen Samariakloof, van het tropische strand van Balos tot de opgravingen van het paleis van Knossos, van de kosmopolitische badplaats Elounda tot de verlaten hoogvlakte van Nida, er zijn altijd nieuwe plekjes te ontdekken