Fortezza Villas

439.000
|
Erfi

Deze twee prachtige villa’s van natuursteen delen samen een prachtige grote tuin met een groot betegeld zwembad. Een fraaie stenen boog verbindt de twee villa’s, die verder helemaal vrijstaand zijn.

Bekijk hier een filmpje van Fortezza Villas.

De villa’s zijn gelegen bij het dorpje Erfi, in het heuvelachtige landschap nabij Rethymnon. Beide woningen liggen tussen de olijfboomgaarden en genieten een prachtig uitzicht over de zee en het heuvelachtige landschap. Zelfs de Fortezza, het fort van Rethymnon, is vanaf de woningen zichtbaar. De zonsondergangen vanaf het terras zijn onvergetelijk.

De villa’s zijn gebouwd op een ruim perceel van maar liefst 4.800 m2.

Indeling

Villa 1 (124 m2): twee niveaus, bestaande uit woonkamer met open keuken, voorzien van inbouwapparatuur (keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast), drie slaapkamers met airco, twee badkamers (een met douche, een met bad). Twee grote terrassen, waarvan een overdekt. Gemetselde barbecue. Satelliet-tv. Directe toegang tot de tuin en het zwembad.

Villa 2 (148 m2): twee niveaus, bestaande uit woonkamer met kachel en open keuken, voorzien van inbouwapparatuur (keramische kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast), drie slaapkamers, een badkamer. Groot terras boven, beneden een tweede terras overdekt met drie stenen bogen. Directe toegang tot de tuin en het zwembad. Deze villa is begin 2019 opnieuw ingericht met nieuwe meubels.

Onderhoud en verhuurbeheer zijn reeds opgezet en kunnen overgedragen worden. Ook verhuurvergunning is reeds aanwezig. Om deze villa te verhuren is in principe alles al geregeld.

Het dichtstbijzijnde strand ligt op slechts 8 autominuten. Op ca. 12 km ligt de levendige stad Rethymnon met een uitgestrekte boulevard, een autovrije oude stad met cafés, bars en restaurants, en een prachtige oude haven. De villa is dan ook een uitstekend vertrekpunt om het mooie eiland Kreta te ontdekken. De luchthavens zijn eveneens goed bereikbaar: zowel de luchthaven van Heraklion als de luchthaven van Chania zijn binnen ongeveer 1 uur rijden te bereiken.

Vanwege de goede ligging, het vrije uitzicht en de ruimte in en rondom de huizen zijn dit ook ideale woningen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur.

Woonoppervlakte: 
272
Perceelgrootte: 
4.800
Kreta
Kreta

Kreta is het grootste en het meest populaire eiland van Griekenland. Met een lengte van 260 km en een breedte die varieert van 13 tot 60 km biedt het eiland een enorme diversiteit aan landschappen. Van glooiende heuvels met olijfboomgaarden rondom Rethymnon tot het rotsachtige landschap richting Sitia, van het palmenbos van Vai tot de veelgelopen Samariakloof, van het tropische strand van Balos tot de opgravingen van het paleis van Knossos, van de kosmopolitische badplaats Elounda tot de verlaten hoogvlakte van Nida, er zijn altijd nieuwe plekjes te ontdekken