Geschakeld huis bij het strand

Verkocht
Huis aan het strand in Kalyves, Kreta
|
Kalyves

Deze woning (bouwjaar 2007) is geschakeld aan drie andere woningen met een gezamenlijk zwembad. Dit huis bevindt zich op een unieke locatie: direct in het centrum van Kalyves op 50 meter van het strand. Vergelijkbare woningen zijn te koop ver weg van de zee of van een dorp/stad verwijderd. Een appartementencomplex scheidt dit complex van het strand, men kijkt echter over dit complex heen er is uitzicht op zee.

Alles is te voet te doen. Kalyves heef een fantastisch zandstrand wat langzaam afloopt in het water, ideaal voor kinderen of mensen die niet (goed) kunnen zwemmen. Verder heeft Kalyves een leuk haventje. En wat verder geweldig is: veel restaurants bevinden zich op het strand! Kalyves is een rustig plaatsje, tussen Chania (14 km) en Rethymnon (45 km) in gelegen. Beide steden zijn gemakkelijk bereikbaar. Men kan aanvliegen zowel op Chania als op Heraklion.

Het huis telt twee verdiepingen; op de begane grond vindt men de woonkamer, open keuken, was/bergruimte en badkamer met douche en toilet. Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers. In de ene slaapkamer staat een stapelbed en een bed wat men onder het stapelbed vandaan kan halen, in de andere een tweepersoonsbed. Beide kamers bieden veel kastruimte. Verder is er op deze etage een badkamer met bad en toilet.

Het huis is volledig voorzien van airco. Verder hebben alle ramen en schuifpuien vliegenhorren. In de schuifpuien zijn deze geïntegreerd met een schuifsysteem.

Het huis heeft aan de voorzijde een terras, tuintje en balkon, aan de strandzijde een terras en balkon. Verder is er een gezamenlijk terras rond het zwembad.

Het huis wordt volledig gemeubileerd opgeleverd. Alles in huis ziet er als nieuw uit! U kunt er zo intrekken.

Woonoppervlakte: 
78
Kreta
Kreta

Kreta is het grootste en het meest populaire eiland van Griekenland. Met een lengte van 260 km en een breedte die varieert van 13 tot 60 km biedt het eiland een enorme diversiteit aan landschappen. Van glooiende heuvels met olijfboomgaarden rondom Rethymnon tot het rotsachtige landschap richting Sitia, van het palmenbos van Vai tot de veelgelopen Samariakloof, van het tropische strand van Balos tot de opgravingen van het paleis van Knossos, van de kosmopolitische badplaats Elounda tot de verlaten hoogvlakte van Nida, er zijn altijd nieuwe plekjes te ontdekken