Infinity Blue Villas

Infinity Blue Villas
465.000
|
Plakias

INFINITY BLUE VILLAS is een uniek concept om een luxe villa te laten bouwen op de mooiste plekken van Griekenland: op het zonovergoten Kreta, met het beste klimaat van de Middellandse Zee, op het mondaine eiland Lefkas en in de authentieke Griekse badplaats Paleros aan de Ionische archipel, het zeilparadijs van Europa.

Wilt u letterlijk aan het strand wonen? Het villatype SEAFRONT LUXURY wordt gebouwd op locaties direct aan het water en is ook ideaal voor verhuur in het hogere segment. Elke villa beschikt over een infinity-zwembad, dat u het gevoel geeft dat u in zee zwemt. Loungen, relaxen en dineren op het royale teakhouten zonnedek. De villa zelf is modern gestyled en zeer ruim opgezet. Vele bijzondere details complementeren het stijlvolle uiterlijk, zoals luxe en-suite badkamers, walk-in closets, grote vloertegels van 120x120 cm en een groen dak.

  • Vanaf 120 m2, 3 tot 5 slaapkamers
  • Vanaf € 465.000

Bekijk hier een filmpje van een Seafront Luxury Villa.

Locaties

Uw villa op maat kan op een aantal met zorg uitgekozen bouwkavels worden gebouwd. Gemeenschappelijk kenmerk van al deze locaties is de directe nabijheid van de zee, maar ook van een dorp of stadje voor de nodige voorzieningen. Andere kernwoorden zijn kleinschaligheid en vrij uitzicht. Het aanbod varieert van schitterende groene locaties met onbelemmerd panoramisch zeezicht, vanwaar u binnen een paar minuten op het strand bent, tot enkele werkelijk unieke toplocaties op de eerste lijn vanaf het strand.

Daarbij is bewust gekozen voor de regio's die het beste van Griekenland in zich combineren:

  • Kreta: het meest veelzijdige Griekse eiland
  • Lefkas: de parel van de Ionische Zee
  • Paleros: een prachtig stukje onontdekt Griekenland

Van prachtige vrijstaande villa's met panoramisch zeezicht, aan de rand van een dorp tussen de olijfbomen, tot luxe beachfront villa's op gedroomde locaties direct aan het strand: binnen het concept Infinity Blue Villas is het allemaal mogelijk. Bovendien kunt u profiteren van een uitgekiend verhuurconcept dat u jarenlang een gegarandeerd hoog rendement op uw investering biedt, waarbij u 9 maanden per jaar zelf gebruik van uw woning kunt maken.

Vraag nu de brochure van Infinity Blue Villas aan!

 

 

 

 

Woonoppervlakte: 
v.a. 120
Perceelgrootte: 
v.a. 400
Kreta
Kreta

Kreta is het grootste en het meest populaire eiland van Griekenland. Met een lengte van 260 km en een breedte die varieert van 13 tot 60 km biedt het eiland een enorme diversiteit aan landschappen. Van glooiende heuvels met olijfboomgaarden rondom Rethymnon tot het rotsachtige landschap richting Sitia, van het palmenbos van Vai tot de veelgelopen Samariakloof, van het tropische strand van Balos tot de opgravingen van het paleis van Knossos, van de kosmopolitische badplaats Elounda tot de verlaten hoogvlakte van Nida, er zijn altijd nieuwe plekjes te ontdekken