Island Breeze

Island Breeze
249.000
|
Plakias

We kennen ze allemaal: de stralend witte huizen van de Egeïsche eilanden, die prachtig afsteken tegen het blauw van de hemel en de zee. Hoe zou het zijn om een speelse, zeer exclusieve villa in deze kenmerkende Griekse eilandenstijl te bezitten? Met vele authentieke elementen zoals afgeronde hoeken, grof stucwerk, houten plafondbalken, gemetselde banken. Maar ook voorzien van alle luxe en comfort die u van een moderne vakantievilla kunt wensen. Een villa waar altijd een verkoelend briesje doorheen lijkt te waaien...

Op de foto's ziet u Villa Nissos, een Island Breeze Villa die in 2016 reeds voor klanten is gebouwd in de baai van Plakias. Bekijk hier ook een filmpje van Villa Nissos. Deze villa is niet te koop, maar u kunt wel een villa van hetzelfde type laten bouwen op een van de geselecteeerde percelen. Villa Nissos is wel te huur! Meer weten? Klik hier.

Kreta

Island Breeze leent zich qua stijl en ontwerp perfect voor het eiland Kreta. De zuidkust van de provincie Rethymnon behoort zonder meer tot de mooiste en groenste plekken van Kreta: binnen een half uurtje rijden vanaf de noordkust komt u aan in de badplaats Plakias, met een schitterend zandstrand van 1,3 km lang. Plakias biedt de perfecte mix voor een ideale vakantie: vele taverna’s waar lokale gerechten worden geserveerd, tientallen terrassen, watersportfaciliteiten, mooie stranden en leuke dorpjes in de omgeving. Door de kleinschaligheid heeft Plakias de gemoedelijkheid die zo kenmerkend is voor Griekenland, terwijl de regio het perfecte microklimaat heeft om ook in de winter te verblijven.

Uw villa op maat kan op een aantal met zorg uitgekozen bouwkavels worden gebouwd. Gemeenschappelijk kenmerk van al deze locaties is de directe nabijheid van de zee, maar ook van een dorp of stadje voor de nodige voorzieningen. Andere kernwoorden zijn kleinschaligheid en vrij uitzicht. Het aanbod varieert van schitterende groene locaties met onbelemmerd panoramisch zeezicht, vanwaar u binnen een paar autominuten op het strand bent, tot enkele werkelijk unieke toplocaties op loopafstand van het strand.

Plakias

Binnen de badplaats Plakias zijn goede bouwpercelen met vrij uitzicht op zee schaars. En percelen op loopafstand van het zandstrand zijn redelijk uniek. Toch hebben we zo'n fantastische locatie kunnen vinden, op niet meer dan 200 meter van het strand. Zeker wanneer u verhuurplannen heeft is dit een A-locatie die een zeer hoge bezettingsgraad zal hebben, ook in het voor- en naseizoen.

Mariou

Het  traditionele dorpje Mariou ligt op een berghelling in het zuiden van Kreta en kijkt uit op de baaien van Plakias en Damnoni. Met witgekalkte huisjes en een wirwar aan smalle straatjes heeft dit dorpje alle charme die je van Kreta kunt verwachten. Aan de onderzijde van Mariou bevindt zich een mooie olijfboomgaard met oeroude olijfbomen en een ongestoord uitzicht naar het zuiden, zowel richting de baai van Plakias als richting de baai van Damnoni. Hier kunnen 3 tot 4 villa’s worden gebouwd.

Verhuur

De Island Breeze Villa is een ideale woning voor vakantieverhuur in het middensegment. Daarmee kan de villa niet alleen zichzelf bekostigen, maar kan er ook een aanzienlijk rendement worden behaald. Groot voordeel is dat u niets zelf hoeft te regelen: de verhuurorganisatie van de projectontwikkelaar verzorgt niet alleen het onderhoud van de woning, de tuin en het zwembad, maar ook de verwerking van de boekingen, schoonmaak, linnenservice, opvang van gasten etc.

Van deze service kunt u ook zelf gebruik maken als u of uw gezin van de villa gebruik maakt: de villa is schoongemaakt, de bedden zijn opgemaakt en de koelkast is gevuld als u aankomt, en wanneer u weer vertrekt hoeft u alleen maar de voordeur achter u dicht te trekken en wordt de villa weer geheel in orde gemaakt.

Niet alleen voor het onderhoud van de villa en de logistiek van de verhuur, ook voor het vinden van huurders voor uw villa kunt u terugvallen op de verhuurorganisatie. Om het u helemaal makkelijk te maken kunt u bij aankoop zelfs afspraken maken over een gegarandeerd verhuurrendement voor één of meerdere jaren, waarbij de projectontwikkelaar gedurende het hoogseizoen de verhuur geheel op zich neemt in ruil voor een van te voren afgesproken bedrag. Dit gegarandeerde rendement kan oplopen tot 5% op uw investering per jaar!

Wilt u meer weten over dit unieke concept? Vraag dan de digitale brochure op!

Kerngegevens van de villa:

  • Oppervlakte: 90 - 160 m2
  • Slaapkamers: 2 - 5
  • Badkamers: 2 - 5
  • Perceelgrootte: 400 – 2.500 m2
  • Infinity zwembad als optie
  • Prijs: € 249.000 - € 450.000
Woonoppervlakte: 
90 - 160
Perceelgrootte: 
400 - 2.500
Oppervlakte: 90 - 160 m2
Slaapkamers: 2 - 5
Badkamers: 2 - 5
Perceel: 400 – 2.500 m2
Infinity zwembad als optie
Prijs: vanaf € 249.000
Kreta
Kreta

Kreta is het grootste en het meest populaire eiland van Griekenland. Met een lengte van 260 km en een breedte die varieert van 13 tot 60 km biedt het eiland een enorme diversiteit aan landschappen. Van glooiende heuvels met olijfboomgaarden rondom Rethymnon tot het rotsachtige landschap richting Sitia, van het palmenbos van Vai tot de veelgelopen Samariakloof, van het tropische strand van Balos tot de opgravingen van het paleis van Knossos, van de kosmopolitische badplaats Elounda tot de verlaten hoogvlakte van Nida, er zijn altijd nieuwe plekjes te ontdekken