Kamilari Villas

Kamilari Villas: Voorbeelden van reeds gerealiseerde villa's
200.000
|
Kamilari

Kamilari is misschien wel een van de gemoedelijkste dorpen van Zuid-Kreta. Een betere plek voor een tweede huis lijkt moeilijk te bedenken, niet alleen in de zomer, maar ook in de zeer milde winters. Kamilari, met zijn prachtige steegjes vol met bougainvilles die altijd in bloei lijken te zijn, de kleine cafés met de tafeltjes aan de weg. Stenen huizen, bewoners die alle tijd nemen voor een gesprek met de bezoekers van het dorp, heerlijke gerechten en voortreffelijke wijn van de Messara-streek. De zandstranden van Kalamaki op een afstand van 2,5 kilometer, het Minoïsche paleis van Phaistos op loopafstand. De beroemde dorpen van Matala en Agia Galini praktisch om de hoek. Alle voorzieningen van het stadje Moires op maar 6 km afstand: banken, winkels, grote supermarkten, een medisch centrum en een enorme zaterdagmarkt, waar producenten van de wijde regio hun dagverse producten aanbieden. En dit alles op 1 uur rijden van het vliegveld van Heraklion.

In dit traditionele dorp wordt van oudsher veel met lokale natuursteen gebouwd. Deze traditie wordt tot op de dag van vandaag voortgezet en resulteert in prachtige villa’s met een traditionele look. Vooral in combinatie met wit stucwerk geeft natuursteen een prachtig sfeervol effect. Deze woningen bieden naast veel sfeer echter ook alle comfort en luxe die u bij een moderne vakantievilla kunt wensen: luxe keukens en badkamers, grote overkapte terrassen, een zwembad dat door zonnepanelen kan worden verwarmd, vloerverwarming d.m.v. een warmtepomp, er is heel veel mogelijk.

In de heuvels rondom Kamilari zijn nog mooie olijfboomgaarden met zeezicht te vinden, waar u uw eigen villa kunt laten bouwen. Nadat u een perceel heeft uitgezocht wordt in overleg met de architect het ontwerp van uw villa helemaal op maat gemaakt en voor u gebouwd. Het is al mogelijk om een vrijstaande villa met twee slaapkamers te bouwen op een perceel vanaf 400 m2 voor een totaalprijs vanaf € 200.000.

De foto's laten u alvast enkele voorbeelden zien van villa's die in de afgelopen jaren reeds voor klanten gerealiseerd zijn. Bij een bezoek ter plekke kunt u zelf een bouwperceel kiezen en uw eigen villa laten ontwerpen en bouwen.

Bekijk de onderstaande filmpjes om alvast wat sfeer te proeven:

Heeft u interesse? Vraag de brochure van Kamilari Villas aan!

Woonoppervlakte: 
vanaf 70
Perceelgrootte: 
vanaf 400
Kreta
Kreta

Kreta is het grootste en het meest populaire eiland van Griekenland. Met een lengte van 260 km en een breedte die varieert van 13 tot 60 km biedt het eiland een enorme diversiteit aan landschappen. Van glooiende heuvels met olijfboomgaarden rondom Rethymnon tot het rotsachtige landschap richting Sitia, van het palmenbos van Vai tot de veelgelopen Samariakloof, van het tropische strand van Balos tot de opgravingen van het paleis van Knossos, van de kosmopolitische badplaats Elounda tot de verlaten hoogvlakte van Nida, er zijn altijd nieuwe plekjes te ontdekken