Melissa Villas

Nieuwe prijs
Melissa Villas
228.000
|
Finikounda

Melissa Villas is een complex van vier nieuwe villa’s, gelegen in een van de beste plekken om te wonen in het zuidwesten van de Peloponnesos: vlakbij meerdere stranden, golfbanen en maar vijf minuten van alle locale faciliteiten.

De villa’s liggen ideaal op een heuvel in de omgeving van Kamaria - Finikounda en hebben ongehinderd uitzicht op de zee en de eilanden Schiza en Agia Marina, evenals de vuurtoren van het eiland Sapienza. Het gebied dat voor de villa’s ligt is een imposante groene vallei die onder het programma Natura 2000 beschermd wordt als gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. In dat gebied is bouwen niet toegestaan, want betekent dat het spectaculaire uitzicht nooit zal worden bedorven.

Elke villa is op drie niveaus gebouwd (souterrain – begane grond – bovenetage), die via een binnentrap met elkaar in verbinding staan. De percelen waarop de villa’s zijn gebouwd variëren in grootte, van ca. 1.000 m² tot 2.300m², dus meer dan ruim genoeg voor de aanleg van een zwembad en een tuin.

De begane grond van 68 m² bestaat uit de master bedroom met en suite badkamer, woonkamer met eethoek en keuken, toilet, open haard en rechtstreekse toegang tot een royale overdekte veranda.

De bovenverdieping van 44 m² beschikt over nog twee slaapkamers, een tweede badkamer en ruime veranda’s met magnifiek uitzicht.

Het souterrain van 88 m² is ruim genoeg voor een garage, berging etc.

Binnen vijf autominuten is men aangekomen bij het pittoreske vissersdorpje Finikounda. De afstand tot het lange zandstrand van Finikounda is 2,4 km. Op minder dan 10 minuten rijden ligt het historische stadje Methoni, met het imposante Venetiaanse kasteel aan zee. Op ongeveer 15 minuten ligt de stad Pylos, waar een medisch centrum, artsen, openbare voorzieningen, winkels, banken, supermarkten en restaurants zijn te vinden. Op ca. 20 minuten rijden ligt de dichtstbijzijnde signature golfbaan van Costa Navarino. De luchthaven van Kalamata ligt op 60 minuten rijden.

De prijs van de villa’s start vanaf € 248.000.

Woonoppervlakte: 
112 + 88
Perceelgrootte: 
1.000 - 2.300
Peloponnisos
Peloponnisos

Het schiereiland Peloponissos, ook wel geschreven als Peloponnesos, bestrijkt het onderste deel van het Griekse vasteland. De naam betekent letterlijk "Eiland van Pelops", de eerste koning van dit immense schiereiland. Peloponnisos is qua grootte dan ook maar iets kleiner dan Nederland