Olion Villas

Speciale aanbieding
Olion Villas op Thassos
269.000

Olion Villas is een complex van 19 villa's met grote tuinen, gelegen op het prachtige eiland Thassos, vlakbij het dorpje Skala Rachoni. Skala Rachoni is een dorpje gelegen aan de noordwest kust van Thassos op 10 minuten rijden van Limenas, de hoofdstad van het eiland. Het dorpje is bekend om zijn kristalheldere water, zandstranden en het klein haventje vol met traditionele visrestaurants.

De woningen van Olion Villas zijn gebouwd op een stuk grond vol met olijf- en citrusbomen dat op slechts 150 meter van de zee is gelegen. Het project bestaat uit 19 villa’s, die in drie verschillende types worden gebouwd, variërend in oppervlakte van 70 m² tot 100 m². Elke villa ligt op een kavel variërend tussen 900 m² en 1.500 m², waarbij de aanleg van een privézwembad tot de mogelijkheden behoort. 

De openbare ruimte van het complex is volledig ingericht, inclusief bestrating, verlichting en mooi volgroeide beplanting. Olion Villas beschikt ook over een aantal gemeenschappelijke faciliteiten zoals een zwembad, een tennisbaan, een voetbalveld (4x4) en een kinderspeelplaats. Bovendien kunnen eigenaren gebruik maken van de faciliteiten van een nabijgelegen luxe hotel dat door dezelfde projectontwikkelaar wordt geëxploiteerd.

In dit complex zijn nog twee laatste villa's beschikbaar, met een prijs vanaf € 269.000. Voor de sleutelklare villa met zwembad die op de foto's is te zien geldt nu een speciale aanbieding. Deze villa wordt nu tijdelijk geheel ingericht aangeboden zoals afgebeeld, met een volledig pakket aan meubels en elektrische apparatuur t.w.v. € 20.000, voor een prijs van € 279.000.

Deze villa heeft een oppervlakte van 100 m2, verdeeld over twee etages. Op de benedenverdieping bevindt zich de woonkamer met open keuken en open haard, twee slaapkamers en een badkamer. Op de bovenetage vindt u de master bedroom met de tweede badkamer (en suite).

De villa beschikt over een tuin van ca. 1.300 m2 vol grote olijfbomen, een zwembad van 7,5 x 3,5 meter en een buitenkeuken. De keuken beschikt over hoogwaardige apparatuur, koeling en verwarming wordt verzorgd d.w.v. een warmtepomp van het merk Daikin. De afwerking is luxe met gebruik van o.a. carrara-marmer. Een luxe villa die van alle gemakken is voorzien!

Woonoppervlakte: 
vanaf 100
Perceelgrootte: 
vanaf 1.300
Drie slaapkamers
Twee badkamers
Privé-zwembad
Buitenkeuken
Warmtepomp
Luxe meubelpakket
Noord-Griekenland
Noord-Griekenland

Het noorden van Griekenland zal misschien niet voor iedereen een voor de hand liggende regio zijn om een tweede huis te kopen. Toch weten trouwe Griekenlandgangers dat juist de stranden aan de Noord-Griekse kust tot de mooiste van Europa kunnen worden gerekend