Olive Grove Villas

Alle woningen verkocht
Olive Grove Villas
0
|
Loutra

Het dorpje Loutra, vlakbij Rethymnon, dankt zijn naam aan de Venetiaanse baden die daar waren gevestigd in de tijd dat de Venetianen over Kreta heersten. Het is dan ook een waterrijke omgeving, die je terugziet in de vele olijfboomgaarden. In een van deze olijfboomgaarden is het kleinschalige complex Olive Grove Villas gerealiseerd: een groep van elf vrijstaande villa’s, allen op eigen grond, rondom een gemeenschappelijke toegangslaan met olijfbomen.

De villa’s zijn zo gepositioneerd dat ze alle uitzicht hebben over de glooiende heuvels met olijfbomen en daarachter de zee. Het is een mooie, rustige omgeving op slechts 5 autominuten van het strand en op 10 autominuten van Rethymnon. De luchthavens van Heraklion en Chania liggen beide op 1 uur rijden.

De villa’s zijn nieuwgebouwd en dus van alle comfort voorzien, maar hebben door het gebruik van natuursteen een traditioneel karakter. De tuinen en de betegelde zwembaden zijn onderhoudsvriendelijk.

De meeste woningen zijn reeds verkocht aan eigenaren uit diverse Europese landen maar er zijn nog enkele villa’s beschikbaar, startend vanaf € 188.000 voor een villa met twee slaapkamers (85 m2) met zwembad van 24 m2.

Let op: Bij genoemde prijs is de BTW reeds inbegrepen, deze neemt de projectontwikkelaar die het project Olive Grove Villas realiseert voor zijn rekening. Dit betekent dat de overdrachtskosten voor de aankoop van een villa erg laag zullen zijn, omdat er geen verdere belastingen zijn verschuldigd.

Woonoppervlakte: 
85
Perceelgrootte: 
276
Kreta
Kreta

Kreta is het grootste en het meest populaire eiland van Griekenland. Met een lengte van 260 km en een breedte die varieert van 13 tot 60 km biedt het eiland een enorme diversiteit aan landschappen. Van glooiende heuvels met olijfboomgaarden rondom Rethymnon tot het rotsachtige landschap richting Sitia, van het palmenbos van Vai tot de veelgelopen Samariakloof, van het tropische strand van Balos tot de opgravingen van het paleis van Knossos, van de kosmopolitische badplaats Elounda tot de verlaten hoogvlakte van Nida, er zijn altijd nieuwe plekjes te ontdekken