Olive Stone Kreta 125

Verkocht
Olive Stone Kreta: 3D-model van de villa
0
|
Mariou

Deze Olive Stone Villa van 125m2 uit het Infinity Blue Villas concept is al in aanbouw. De oplevering van deze villa wordt verwacht aan het begin van de zomer van 2019. Het ontwerp is geoptimaliseerd voor de verhuur en bestaat uit blok met de woonkamer, open keuken en twee slaapkamers met ensuite badkamer, en daarnaast een tweede blok met een ruime slaapkamer met ensuite slaapkamer en nog een kleinere slaapkamer waar plaats voor een extra stapelbed is voorzien. Hierdoor kunnen er 8 personen in de villa overnachten. 

De villa zal worden gebouwd in een olijfboomgaard aan de rand van het dorpje Mariou, met uitzicht naar de baai van Plakias en naar de baai van Damnoni. Mariou is een traditioneel dorp aan de rustige zuidkust van Kreta, op slechts 4 autominuten van de gezellige badplaats Plakias. De bruisende stad Rethymnon ligt op een half uurtje rijden.

Het Infinity Blue Villas concept biedt u een totaaloplossing voor uw eigen villa in Griekenland. Binnen dit concept wordt niet alleen een villa op maat voor u gebouwd, maar kunt u na oplevering ook gebruik maken van services zoals onderhoud en verhuurmanagement. 

Interesse? We sturen u graag meer informatie over deze villa en over het onderhoud- en verhuurconcept.

Woonoppervlakte: 
125
Perceelgrootte: 
501
Kreta
Kreta

Kreta is het grootste en het meest populaire eiland van Griekenland. Met een lengte van 260 km en een breedte die varieert van 13 tot 60 km biedt het eiland een enorme diversiteit aan landschappen. Van glooiende heuvels met olijfboomgaarden rondom Rethymnon tot het rotsachtige landschap richting Sitia, van het palmenbos van Vai tot de veelgelopen Samariakloof, van het tropische strand van Balos tot de opgravingen van het paleis van Knossos, van de kosmopolitische badplaats Elounda tot de verlaten hoogvlakte van Nida, er zijn altijd nieuwe plekjes te ontdekken