Olive Stone Villas

Nieuw
Olive Stone Villas
200.000

Een Olive Stone Villa is een stijlvolle villa die voldoet aan elk wensenlijstje voor een tweede (of eerste!) woning in Griekenland: een uitgekiend ontwerp dat de binnenruimte optimaal benut, met twee of meer zeegerichte slaapkamers, een zwembad en ongeëvenaard weids uitzicht op zee. Gebouwd in een olijfboomgaard aan de rand van een traditioneel Grieks dorp en op loopafstand van het strand, met voldoende buitenruimte om het gehele jaar door te kunnen genieten. Ook zeer geschikt voor vakantieverhuur, volledig ondersteund door een professionele verhuurorganisatie die u alle zorgen uit handen neemt.

Elke villa wordt geheel gelijkvloers gebouwd. Het basistype bestaat uit twee slaapkamers, twee badkamers, woonkamer, keuken en eethoek. Uitbreiding met een of meer extra slaapkamers en/of badkamers is mogelijk. Elke villa beschikt over een privé infinity-zwembad. Een ruim terras met buitenkeuken aan de voorzijde van de villa biedt een ideale ruimte om te ontspannen, waar een pergola voor de nodige schaduw zorgt. 

Een Olive Stone Villa is een ideale villa voor vakantieverhuur. Daarmee kan de villa niet alleen zichzelf bekostigen, maar kan er ook een aanzienlijk rendement worden behaald. Groot voordeel is dat u niets zelf hoeft te regelen: de verhuurorganisatie van de projectontwikkelaar verzorgt niet alleen het onderhoud van de woning, de tuin en het zwembad, maar ook de verwerking van boekingen, betalingen, schoonmaak, linnenservice, opvang van gasten etc. Van deze diensten kunt u ook zelf gebruik maken als u of uw gezin van de villa gebruik maakt.

Niet alleen voor het onderhoud van de villa en de logistiek van de verhuur, ook voor het vinden van huurders voor uw villa kunt u terugvallen op de verhuurorganisatie: deze heeft al meerdere villa’s en appartementen in beheer, die met groot succes voor de eigenaren worden verhuurd. Het Ionische gebied, waar de villa's worden gerealiseerd, is zeer populair bij zeilers, die vaak een zeilvakantie combineren met een verblijf in een luxe villa. Zo kunt u inkomsten uit uw villa genereren wanneer u er zelf niet verblijft, terwijl u verder geen omkijken heeft naar alle praktische zaken rondom de verhuur. 

Het hoogtepunt van de Olive Stone Villas is ongetwijfeld het unieke uitzicht over de baai van Paleros en de Ionische Zee. Het ontwerp van de villa is zeer goed uitgedacht en geheel zeegericht: zowel de woonkamer als beide slaapkamers hebben weids zeezicht.

Ook goed om te weten: de projectontwikkelaar is tevens eigenaar van een meubelzaak met stijlvolle binnen- en buitenmeubels (zie foto's), waar u tegen scherp gereduceerde prijzen de hele inrichting van uw villa kunt uitkiezen.

Locatie

De Olive Stone Villas worden momenteel gerealiseerd op twee locaties: in het dorp Pogonia en in de grotere badplaats Paleros: 

  • In Pogonia vindt u meerdere taverna’s en café’s, een kleine supermarkt en een bakker. Op het strand zijn alle watersportfaciliteiten te vinden. Het strand ligt op loopafstand (500 m) van de bouwlocatie.
  • Op 4 km van Pogonia ligt Paleros, de grootste badplaats in de regio. Hier vindt u naast twee jachthavens ook de trendy beachbar / restaurant Paleros Yacht Club, medische voorzieningen, pinautomaten, grote supermarkten en vele taverna’s, bars en cafés. Ook voor auto-, fiets- en bootverhuur kunt u hier terecht, en er is een duikschool en een camping. De bouwlocatie ligt aan de rand van Paleros, op slechts 400 meter van het strand. Bekijk hier een video van het perceel.

De steden Preveza en Lefkas-stad liggen op minder dan 30 minuten rijden van de Olive Stone Villas. Het internationale vliegveld van Aktio - Preveza (6 vluchten per week vanuit Amsterdam) ligt ook op minder dan een half uur rijden, terwijl de havens van Patras en Igoumenitsa, waar alle ferries uit Italië aankomen, op 1,5 uur rijden liggen.

Package Deal

Zowel in het Olive Stone project in Pogonia als in Paleros is het mogelijk om bij een aantal geselecteerde bouwkavels te kiezen voor een zogenaamde 'Package Deal'. Hierbij kunt u tegen een scherpe totaalprijs van € 200.000 een compleet afgewerkte villa met twee slaapkamers en twee badkamers aanschaffen, inclusief infinity zwembad én de volledige binnen- en buiteninrichting. Met volledig ingericht wordt ook echt volledig bedoeld: zelfs zaken als bestek en linnengoed zijn inbegrepen. De meubels en accessoires zijn afkomstig uit de meubelzaak van de ontwikkelaar, waarbij er voldoende keuzemogelijkheden zijn om de villa helemaal naar uw eigen smaak in te richten.

Heeft u interesse voor een ruimere villa met drie slaapkamers en drie badkamers? Ook hiervoor is een speciale package deal beschikbaar, met een totaalprijs van € 265.000 voor een compleet ingerichte villa.

Interesse? Vraag de brochure aan!

De foto's zijn van Olive Stone Villas die reeds voor onze klanten zijn gebouwd. Wilt u ervaren hoe het is om in zo'n villa te verblijven? Huur dan een Olive Stone Villa!

Woonoppervlakte: 
67
Perceelgrootte: 
250
Ionische Eilanden
Ionische Eilanden

Dit gebied, dat de Grieken "Eptanissa" (de zeven eilanden) noemen, is een van de mooiste gebieden van Griekenland. Ze worden ook “de groene eilanden” genoemd vanwege de vele olijfbomen en de cipressen die overal in dit gebied groeien.

Het gebied is heel erg in trek voor vakanties