Rethymno Summer Villas

Rethymno Summer Villas
338.000
|
Rethymno

In het prachtige dorp Agios Dimitrios, enkele kilometers buiten de stad Rethymnon, wordt een nieuw kleinschalig en intiem project van drie villa’s gerealiseerd. Het ontwerp van dit project maakt gebruik van de rustieke omgeving van de bestaande olijfboomgaard, met een ontwerp dat het mogelijk maakt om hedendaagse en traditionele architectuur te laten samensmelten. De locatie heeft een zeer goede toegankelijkheid en leent zich zowel voor permanente bewoning als voor een vakantieverblijf.

Het project bestaat uit drie villa's met twee verdiepingen, waarbij elke woning bestaat uit drie en-suite slaapkamers, een open keuken en een woongedeelte, evenals een royaal dakterras. De buitenruimtes bevatten een zwembad, een BBQ-ruimte met een aangrenzende loungeruimte en een grote tuin, waardoor de woningen een overvloed aan buitenruimte, natuurlijke omgeving en privacy hebben.

De indeling:

De twee hoekvilla’s bestaan uit een hoofdwoning met twee etages en daarnaast nog een vrijstaande gastenstudio. De hoofdwoning heeft twee slaapkamers met en-suite badkamers, een open keuken en een woonkamer met uitzicht op de prachtige buitenruimte rond het zwembad. De vrijstaande studio zal bestaan uit een slaap- en leefruimte met en-suite badkamer, waardoor het een perfecte accommodatie is voor gasten.

De villa op het middelste perceel heeft een iets andere indeling, waarbij de studio door middel van een verbindingshal en een toegangsdeur verbonden is aan het hoofdverblijf. De begane grond zal darom bestaan uit twee en-suite slaapkamers, een open keuken en een woonkamer met uitzicht op de ruime buitenruimte en het zwembad. Op de eerste etage bevindt zich dan nog de derde slaapkamer met en-suite badkamer.

Elke woning beschikt over twee privé-parkeerplaatsen naast de zij-ingang van de woning. Een buitentrap leidt naar de bovenverdieping van elke woning, waar een groot dakterras met een ruime zithoek te vinden is. Vanaf hier blijft het uitzicht op de zee altijd spectaculair en onbelemmerd.

Het ontwerp van de buitenruimte is gericht op het zomerse karakter van het huis, waarbij het zwembad parallel aan de woonkamer is geplaatst om als een verlengstuk van de woonkamer te dienen; een effect dat wordt versterkt door het gebruik van grote raamopeningen. Het ontwerp van de woningen is gebaseerd op ruimtelijkheid met zo min mogelijk afgesloten ruimtes, waarbij het volledige potentieel van elke kamer wordt benut. Het gebruik van warme en zuivere kleuren en materialen creëert een serene omgeving waar men zich volledig op zijn gemak voelt. De indeling van de percelen en de tuinen zorgt voor privacy en zorgt ervoor dat u zich beschut en in harmonie met de omringende natuur voelt.

Het project versterkt de unieke topografie van het terrein en combineert hedendaagse voorzieningen met privacy en een vrij uitzicht op de zee.

De ligging:

Bekijk hier de locatie vanuit de lucht.

In het noorden van de prefectuur vindt u Rethymnon zelf; een prachtig havenstadje precies tussen de twee vliegvelden van Heraklion en Chania in. Ongeveer 8 km buiten Rethymnon ligt het mooie dorp Agios Dimitrios, genoemd naar de Byzantijnse kerk in de omgeving van Pigi. Het is een typisch rustig dorpje met witte Griekse huizen, gelegen in de prachtige natuur van Kreta waar de meeste mensen genieten van het traditionele Kretenzische leven. Het dichtstbijzijnde strand ligt op slechts een paar minuten afstand van de villa’s.

Kreta is het grootste, best toegankelijke eiland van Griekenland, dat altijd een paar graden warmer is, en wat toeristen van het vroege voorjaar tot het late najaar verwelkomt. De verhuur van dit type villa is dan ook zeer populair. Op deze manier betaalt de villa zichzelf terug en heeft u de ultieme vakantiebestemming, zelfs in de winter, omdat Kreta het beste klimaat van de Middellandse Zee heeft.

Woonoppervlakte: 
v.a 117
Perceelgrootte: 
v.a 632
Kreta
Kreta

Kreta is het grootste en het meest populaire eiland van Griekenland. Met een lengte van 260 km en een breedte die varieert van 13 tot 60 km biedt het eiland een enorme diversiteit aan landschappen. Van glooiende heuvels met olijfboomgaarden rondom Rethymnon tot het rotsachtige landschap richting Sitia, van het palmenbos van Vai tot de veelgelopen Samariakloof, van het tropische strand van Balos tot de opgravingen van het paleis van Knossos, van de kosmopolitische badplaats Elounda tot de verlaten hoogvlakte van Nida, er zijn altijd nieuwe plekjes te ontdekken