Ruime woning met zwembad

Verkocht
2-onder-1-kapwoning met zwembad in Chalkidiki
0

Twee-onder-een-kapwoning met garage, gastenverblijf en zwembad in het pittoreske dorpje Paliouri. Dit dorpje ligt op Kassandra, een van de drie ‘vingers’ van het schiereiland Chalkidiki. Dit schiereiland wordt ook wel de groene tuin van Griekenland genoemd en ligt even ten zuiden van Thessaloniki, de tweede stad van Griekenland. Dit maakt het aanvliegen erg gemakkelijk: op Thessaloniki wordt het gehele jaar gevlogen, zowel door Ryanair (vanaf Weeze, net over de Duitse grens bij Nijmegen, en vanaf Charleroi in België) en door Transavia (vanaf Amsterdam). Ook de Belgische chartermaatschappij Jetjair vliegt vanaf Zaventem op Thessaloniki.

Het huis ligt op een heuveltje met uitzicht over het gehele dorp, de Egeische zee, Sithonia (de middelste vinger van Chalkidiki) en de berg Athos, en is ca. 3 km verwijderd van een van de mooiste zandstranden van Griekenland.

Indeling
Begane grond: Woonkamer met open haard, open keuken met ingebouwde vaatwasser, elektrische kookplaat, koelkast, afzuiger en airconditioning. TV en radio via schotel (abonnement bij Canal Digital in Nederland). Oppervlakte ca. 40 m2. Toiletruimte met wasmachine. Aan de voorzijde een groot balkon en aan de achterzijde een kleiner balkon.

Eerste etage: twee slaapkamers , waarvan één voorzien van airconditioning, met daartussen een badkamer met vaste wastafel, douche en tweede toilet. Aan de voorzijde een groot balkon.

Onder het huis bevinden zich de garage (ca.38 m2) en het gastenverblijf (ca. 40 m2) met grote schuifpui die toegang biedt naar een groot natuurstenen terras dat d.m.v.  een groot hek met extra deur gescheiden wordt van de openbare weg.

Het gastenverblijf heeft een eigen keuken met elektrische kookplaat, afzuiger, koelkast en airconditioning, een badkamer met vaste wastafel, douche en toilet. Voor dit terras ligt het zwembad met een bassingrootte van 8 x 5 meter , met rondom een natuurstenen terras met overdekte bar, voorzien van koelkast en kookplaat.

Zowel het huis als het gastenverblijf is geheel voorzien van dubbel glas en vliegenhorren. Het is gebouwd in 2002 onder toezicht van een Duitse architect.

Bij de prijs is de gehele inrichting inbegrepen.

Woonoppervlakte: 
120 + garage 38
Noord-Griekenland
Noord-Griekenland

Het noorden van Griekenland zal misschien niet voor iedereen een voor de hand liggende regio zijn om een tweede huis te kopen. Toch weten trouwe Griekenlandgangers dat juist de stranden aan de Noord-Griekse kust tot de mooiste van Europa kunnen worden gerekend