Seafront Luxury Villas

Nieuwe prijs
Seafront Luxury Villas
370.000

Wilt u letterlijk aan het strand wonen? De SEAFRONT LUXURY VILLAS worden direct aan het water gebouwd en zijn ook ideaal voor verhuur in het hogere segment.

Bekijk hier de locatie vanuit de lucht.

Elke villa wordt geheel op maat ontworpen, geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Een infinity-zwembad, dat u het gevoel geeft dat u in zee zwemt. Loungen, relaxen en dineren op het royale zonnedek. De villa zelf is modern gestyled en zeer ruim opgezet. Vele bijzondere details complementeren het stijlvolle uiterlijk, zoals luxe en-suite badkamers, walk-in closets, grote vloertegels en een beplant groen dak.

  • Vanaf 100 m2, 2 tot 6 slaapkamers
  • Vanaf € 370.000
  • Op 0 tot 50 meter vanaf het strand

Bekijk hier een filmpje van een Seafront Luxury Villa.

Locatie

Uw villa op maat kan op een aantal met zorg uitgekozen bouwkavels worden gebouwd, op een gedroomde locatie die het beste van Griekenland in zich combineert: de Ionische kust aan de westzijde van Griekenland. Vlakbij het mondaine eiland Lefkas, in de directe omgeving van de authentieke Griekse badplaats Paleros aan de Ionische archipel, het zeilparadijs van Europa.

Vraag nu de brochure van Seafront Luxury Villas aan!

Een villa aan het strand? In Griekenland natuurlijk!

 

 

 

 

 

Woonoppervlakte: 
v.a. 100
Perceelgrootte: 
v.a. 280
Ionische Eilanden
Ionische Eilanden

Dit gebied, dat de Grieken "Eptanissa" (de zeven eilanden) noemen, is een van de mooiste gebieden van Griekenland. Ze worden ook “de groene eilanden” genoemd vanwege de vele olijfbomen en de cipressen die overal in dit gebied groeien.

Het gebied is heel erg in trek voor vakanties