Villa Deftero Spiti

Nieuw
Villa Deftero Spiti
490.000
|
Mavros Kolimpos

Deze schitterende, moderne villa ligt in het zuidoosten van Kreta, in Mavros Kolimpos en op loopafstand van het strand. De villa is gebouwd in 2004/2005 en de totale oppervlakte van het perceel is 2.300 m2.

Mavros Kolimpos ligt ongeveer 20 kilometer ten oosten van Ierapetra, de meest zuidelijke stad van Europa, en op ongeveer 3 kilometer van Koutsouras en 5 kilometer van Makry Gialos.

De villa heeft een grote woonkamer met open keuken van ongeveer 40m2. De keuken is voorzien van alle apparatuur en de woonkamer heeft een prachtige open haard. Er zijn twee slaapkamers met openslaande deuren die leiden naar een van de terrassen. De slaapkamers zijn beide ongeveer 30m2.

De badkamer is voorzien van een grote doucheruimte, ligbad en twee wastafels met bergruimte. Het toilet is in een aparte ruimte en anders dan bij de meeste woningen op Kreta, kan toiletpapier gewoon doorgespoeld worden.

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning units. De voorbereidingen voor centrale verwarming zijn tijdens de bouw al meegenomen.

Het terras aan de voorzijde (zuidkant) is 35m2 groot en heeft perfect vrij uitzicht op de zee.

Het terras aan de oostkant is 20 m2 groot en aan de westkant 12m2, beide hebben vrij uitzicht op zee en de bergen.

Onder de villa zijn 4 ruime appartementen. Ieder appartement is ongeveer 30m2 groot en voorzien van keuken en aparte badkamer. Ieder appartement heeft een eigen terras.

Ook onder de villa is een grote bergruimte met aansluiting voor de wasmachine enz.

De appartementen worden gebruikt voor familie en vrienden die op visite komen, maar kunnen zonder aanpassing gebruikt worden om te verhuren. Samen met het woonhuis ontstaat zo een perfecte combinatie voor een B&B.

De villa heeft een prachtig aangelegde tuin. In de tuin bevindt zich ook (voor eigen gebruik, uiteraard) een volledig ingericht kafeníon, een traditioneel Grieks cafeetje. Het kafeníon heeft een fantastisch groot terras, gelegen onder 200 jaar oude dennenbomen.

Verder is er nog een zwembad van 10 x 4 meter met een terras van ongeveer 60men een buitendouche. De machinekamer is onder het terras van het zwembad en daar is ook nog een toilet met douche.

Deze villa is gebouwd met eerste kwaliteit materialen en zeer goed onderhouden. Zij is ook uitstekend geschikt voor permanente bewoning.

Woonoppervlakte: 
220
Perceelgrootte: 
2.300
Groot woonhuis
4 zelfstandige appartementen
Eigen kafenion op het terrein
Weids zeezicht
Zwembad met buitendouche
Loopafstand van het strand
Kreta
Kreta

Kreta is het grootste en het meest populaire eiland van Griekenland. Met een lengte van 260 km en een breedte die varieert van 13 tot 60 km biedt het eiland een enorme diversiteit aan landschappen. Van glooiende heuvels met olijfboomgaarden rondom Rethymnon tot het rotsachtige landschap richting Sitia, van het palmenbos van Vai tot de veelgelopen Samariakloof, van het tropische strand van Balos tot de opgravingen van het paleis van Knossos, van de kosmopolitische badplaats Elounda tot de verlaten hoogvlakte van Nida, er zijn altijd nieuwe plekjes te ontdekken