Villa Faskomilia

Villa Faskomilia
450.000
|
Kamilari

Villa Faskomilia is een zeer ruime, moderne villa die ligt aan de rand van het gemoedelijke dorp Kamilari in Zuid-Kreta. Het huis heeft een geweldig panoramisch uitzicht op zee en op de bergen en is op 5 minuten lopen van het dorp. Het is een ideale villa voor grote gezinnen, maar ook zeer geschikt voor verhuur.

Deze villa is onderverdeeld in twee etages en een benedenverdieping. Op de bovenste verdieping is er een ruime open keuken, daarnaast een ruime eethoek en de woonkamer met open haard. Door de vele ramen komt veel licht binnen in de woonkamer en de keuken. Via openslaande deuren is er toegang tot het overdekte zijbalkon. Op de begane grond bevinden zich 3 ruime slaapkamers, twee badkamers en een wasruimte. De benedenverdieping is één grote ruimte die als playroom, extra slaapruimte, als atelier of als privé fitnessruimte kan worden gebruikt.

Aan de voorkant van het huis ligt het grote zwembad van 9 m x 3 m, met rondom een groot terras met veel ruimte om in de schaduw of in de zon te zitten. Er is een toilet, douche en een BBQ/ buitenkeuken bij het zwembad.

De villa is voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming die zowel verwarmt als koelt, een gesloten parkeergarage en een zonneboiler.

De villa wordt geheel gemeubileerd verkocht.

Maak een virtuele wandeling door de villa! Bekijk de villa vanuit alle hoeken in 3D: Villa Faskomilia.

 

Woonoppervlakte: 
200
Perceelgrootte: 
400
Panoramisch zeezicht
Garage
Privé zwembad
3 slaapkamers
2 badkamers
Geheel gemeubileerd
Kreta
Kreta

Kreta is het grootste en het meest populaire eiland van Griekenland. Met een lengte van 260 km en een breedte die varieert van 13 tot 60 km biedt het eiland een enorme diversiteit aan landschappen. Van glooiende heuvels met olijfboomgaarden rondom Rethymnon tot het rotsachtige landschap richting Sitia, van het palmenbos van Vai tot de veelgelopen Samariakloof, van het tropische strand van Balos tot de opgravingen van het paleis van Knossos, van de kosmopolitische badplaats Elounda tot de verlaten hoogvlakte van Nida, er zijn altijd nieuwe plekjes te ontdekken