Villa Hera

Verkocht
Villa Hera
0
|
Loutra

Een robuuste, ruim opgezette villa met uitzicht en een zwembad, die door de slaapkamer en badkamer op de begane grond ook geschikt is voor mindervaliden.

Indeling:

Woon- en eetkamer met open keuken, open haard en airco, een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Keuken voorzien van elektrische oven, kookplaat, afzuigkap en koelkast. Verder nog een ruim geplaveid terras met pergola en stenen zuilen. Op de bovenetage nog 2 ruime slaapkamers, een tweede badkamer en een ruime veranda met zeezicht. Warm water wordt voorzien via de zonneboiler.

De buitenruimte van de villa heeft prachtige kleurrijke bloemen en bomen. Er zijn ook 2 terrassen op de begane grond en op de bovenetage een ruime veranda waar het uitzicht op de natuur en de zee fantastisch is. De terrassen op de begane grond zijn ook ideaal voor vrijetijdsbestedingen zoals zitten, rusten en dineren. Een is overdekt en de andere is naast het zwembad waar kunstgras is geplaatst, zodat gebruikers van het zwembad zonder slipgevaar kunnen zonnebaden. Verder is er een betegeld zwembad, een berging en een barbecue. Vrijwel het gehele perceel is omheind door een stenen muur.

Op slechts 10 minuten van de zee is het charmante dorpje Loutra een perfecte plek voor vakanties, maar ook voor permanente bewoning. Het aangename klimaat maakt het een geschikte locatie om het hele jaar door te leven. Een korte wandeling leidt je naar het dorpshart van Loutra, waar je de traditionele Kretenzer manier van leven kunt ervaren. In de directe omgeving liggen de dorpen Pigi en Adele, waar u alle voorzieningen vindt. Een autorit van 15 minuten brengt u naar het bruisende centrum van Rethymnon, dat met zijn Venetiaanse haven en zijn autovrije oude binnenstad een van de leukste grotere plaatsen van Kreta is.

 

Woonoppervlakte: 
125
Perceelgrootte: 
650
Betegeld zwembad
10 minuten van zee
Zeezicht
3 slaapkamers
2 badkamers
15 minuten van Rethymnon
Kreta
Kreta

Kreta is het grootste en het meest populaire eiland van Griekenland. Met een lengte van 260 km en een breedte die varieert van 13 tot 60 km biedt het eiland een enorme diversiteit aan landschappen. Van glooiende heuvels met olijfboomgaarden rondom Rethymnon tot het rotsachtige landschap richting Sitia, van het palmenbos van Vai tot de veelgelopen Samariakloof, van het tropische strand van Balos tot de opgravingen van het paleis van Knossos, van de kosmopolitische badplaats Elounda tot de verlaten hoogvlakte van Nida, er zijn altijd nieuwe plekjes te ontdekken