Villa Jorgos

159.000
|
Agia Fotia

Villa Jorgos is onderverdeeld in twee zelfstandige appartementen. De villa staat in Agia Fotia, aan de weg van Ierapetra naar Sitia. Het strand en de zee aan de prachtige baai van Agia Fotia liggen op ongeveer 400 m afstand, 8-10 minuten lopen of anderhalve minuut met de auto. Makri Gialos ligt op 10 km, Ierapetra op 17 km.

Het perceel is ongeveer 400 m2 groot en er zijn eigen parkeerplekken op het terrein. Vanaf de parkeerplaats leidt een trap naar beneden, naast twee terrassen met tuinen, buitenkraan en vuurplaats, naar de voordeur van het balkonappartement dat uit twee etages bestaat.

Balkonappartement

Dit duplexappartement heeft naast een tuin en terras maar liefst vijf balkons met zeezicht. Achter de voordeur bevindt zich de slaapverdieping met twee slaapkamers met eigen balkon, separaat toilet en badkamer met wastafel, douche en wasmachine, en een binnentrap naar boven. Op de bovenverdieping vind je een woonkamer met open keuken, en drie balkons waarvan de balkons op het zuiden en westen royale afmetingen hebben.

Tuinappartement

Naast de voordeur van het balkonappartement loopt een buitentrap naar het tuinappartement met een groot terras en een tuin met olijf- en fruitbomen, vuurplaats en buitenkraan. In het tuinappartement is alles gelijkvloers: woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en badkamer. Onder de bovenste trap is een berging van ongeveer 3 m2 die bij de villa hoort. 

Het tuinappartement is 50 m2 groot, het balkonappartement is 70 m2 met nog eens 20 m2 aan balkons. Vanuit de ramen van de villa is er uitzicht op de prachtige markante Eden Rock.

De villa is gebouwd in 2001 onder architectuur van een Nederlandse architect, waarbij gebruik is gemaakt van speciale isolerende stenen en aluminium raam- en deurpartijen met dubbel glas, horren en luiken in de kleuren blauw-wit. Zowel binnenshuis als buitenshuis is natuursteen gebruikt op de vloeren, binnenshuis is dat wit Carrara-marmer. Beide woonkamers zijn voorzien van airconditioning.

De appartementen van Villa Jorgos zijn vanwege hun schitterende ligging op loopafstand van het strand goed te verhuren en worden reeds door de huidige eigenaar via verhuursites aangeboden.

Woonoppervlakte: 
120
Perceelgrootte: 
400
2 zelfstandige appartementen
4 slaapkamers
2 badkamers
zeezicht
lopend naar het strand
inclusief inventaris
instapklaar
2 volledig toegeruste keukens
ruime terrassen en balkons
Kreta
Kreta

Kreta is het grootste en het meest populaire eiland van Griekenland. Met een lengte van 260 km en een breedte die varieert van 13 tot 60 km biedt het eiland een enorme diversiteit aan landschappen. Van glooiende heuvels met olijfboomgaarden rondom Rethymnon tot het rotsachtige landschap richting Sitia, van het palmenbos van Vai tot de veelgelopen Samariakloof, van het tropische strand van Balos tot de opgravingen van het paleis van Knossos, van de kosmopolitische badplaats Elounda tot de verlaten hoogvlakte van Nida, er zijn altijd nieuwe plekjes te ontdekken