Villa in Malia

Villa in Malia
225.000
|
Malia

Deze villa ligt in de mooiste regio van Malia, op een heuvel met spectaculair uitzicht naar zee en naar de bergen. Het woonoppervlak is 100 m2, verdeeld over twee etages, en het perceel meet 1.000 m2.

De begane grond bestaat uit een woonkamer met open haard, een open keuken en een gastentoilet. Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer. Vanuit beide slaapkamers is er toegang tot het balkon dat over Malia en de zee uitkijkt.

De villa beschikt verder over een berging op de begane grond, grote geplaveide terrassen rondom, een overdekte buitenbar naast het huis, inbouwkasten in beide slaapkamers, een zonneboiler, airco-units, satelliet-tv, een tuin met voldoende privacy en een parkeerplaats.

De zandstranden van Malia liggen op slechts 10 autominuten van de woning. De villa wordt geheel gemeubileerd aangeboden. Bij de koop is ook een auto (Ford Fiesta) inbegrepen.

Woonoppervlakte: 
100
Perceelgrootte: 
1.000
Kreta
Kreta

Kreta is het grootste en het meest populaire eiland van Griekenland. Met een lengte van 260 km en een breedte die varieert van 13 tot 60 km biedt het eiland een enorme diversiteit aan landschappen. Van glooiende heuvels met olijfboomgaarden rondom Rethymnon tot het rotsachtige landschap richting Sitia, van het palmenbos van Vai tot de veelgelopen Samariakloof, van het tropische strand van Balos tot de opgravingen van het paleis van Knossos, van de kosmopolitische badplaats Elounda tot de verlaten hoogvlakte van Nida, er zijn altijd nieuwe plekjes te ontdekken