Villa met grote tuin

Verkocht
Villa in Agios Dimitrios
0
|
Rethymnon

Prachtige alleenstaande villa met zwembad aan de rand van het oude dorp Agios Dimitrios, naast de monumentale Byzantijnse kerk van het dorp. Ideaal voor permanente bewoning en vakantie. In het kerkje wordt één keer per jaar een dienst gehouden, op de naamdag van de beschermheilige van de kerk. Vanaf het huis loop je binnen een paar minuten naar het naastgelegen dorp Pigi, waar o.a. wat winkeltjes, een bakker, een slager, een apotheek en enkele taverna's te vinden zijn. De gezellige stad Rethymnon ligt op een kwartier rijden.

De villa van 91 m2 staat op een perceel van 570 m2 en is in uitstekende conditie. Zij beschikt over een onderhoudsvriendelijk zwembad van 28 m2 en een grote onderhousvriendelijke tuin met ruime terrassen.

Bekijk hier een filmpje van deze villa.

Indeling

Woonkamer met open haard, open keuken, centrale verwarming, airco en extra grote deuren naar het terras, dat is overdekt met dakpannen.
Twee slaapkamers met inbouwkasten, airco, centrale verwarming en dubbele deuren naar het terras. Badkamer met douche, toilet, bidet en verwarming.
Bergruimte met aansluiting voor een wasmachine.

De terrassen grenzend aan de woonkamer en de slaapkamers zijn betegeld, net als het mooie dakterras dat zeezicht biedt. Rond het zwembad, de carport (15 m2) en het grote tuinterras is bestrating met Carystos-stenen aangelegd. Alle ramen en deuren zijn overdekt met pergola's met rode dakpannetjes.

Extra's:

  • Telefoon en TV aansluitingen in alle kamers
  • Satellietschotel, TV-antenne en zonnepanelen op het dakterras
  • Rolhorren voor alle deuren en ramen
  • Terras en tuin- en zwembadverlichting
Woonoppervlakte: 
91
Perceelgrootte: 
570
Kreta
Kreta

Kreta is het grootste en het meest populaire eiland van Griekenland. Met een lengte van 260 km en een breedte die varieert van 13 tot 60 km biedt het eiland een enorme diversiteit aan landschappen. Van glooiende heuvels met olijfboomgaarden rondom Rethymnon tot het rotsachtige landschap richting Sitia, van het palmenbos van Vai tot de veelgelopen Samariakloof, van het tropische strand van Balos tot de opgravingen van het paleis van Knossos, van de kosmopolitische badplaats Elounda tot de verlaten hoogvlakte van Nida, er zijn altijd nieuwe plekjes te ontdekken