Villa Molyvos

Nieuwe prijs
Villa Molyvos
295.000

De villa is gelegen op een 30 meter hoge heuvel, direct aan zee op 1,5 km van het zeer pittoreske dorp Molyvos (30 minuten lopen of 5 minuten rijden). Dit stuk kust wordt Faros genoemd, het Griekse woord voor vuurtoren. Een kleine vuurtoren staat iets verderop.

U heeft een volledig vrij uitzicht over de zee en over de heuvels en bergen in het achterland. ‘s Avonds kunt u genieten van de ondergang van de zon in de zee en daarna van de prachtige sterrenhemel. Het is er vrij van elke vorm van geluidsoverlast, er is geen verkeer, de twee wegen naar het huis eindigen hier.

Omschrijving:

De villa, gebouwd in 2006, is in zeer goede staat. De woning staat op een perceel van 5.000 m2, omheind door een prachtige stenen muur. In totaal staan er op dit perceel drie villa’s, met een grote gemeenschappelijke tuin en zwembad. De villa’s zijn zo gebouwd dat privacy gewaarborgd is. De villa heeft zowel beneden als op de eerste verdieping een groot terras.

Inrichting:

De bovenverdieping heeft een ruime living met open haard en een open keuken. Zij wordt geheel omringd door een breed terras.

De begane grond herbergt 5 slaapkamers met elk een eigen badkamer met bad/douche, toilet en terras. Tevens vindt u hier een gastentoilet en een was-/drooghok en een kleine berging.

De vloeren en trappen zijn allemaal van marmer. Alle vloeren en muren in de badkamers zijn ook van marmer, erg fraai en makkelijk schoon te maken.

De terrassen zijn van prachtig roodachtig natuursteen.

Voorzieningen:

Alle kamers zijn voorzien van centrale verwarming en van airconditioning.

Er zijn twee ketelsystemen voor de centrale verwarming, één brandt op diesel en het andere (u kunt kiezen) brandt op ‘pirina’ (zeer goedkoop, het zijn de overblijfselen van de olijven na de persing).

In de zomer krijgt u warm water van de geïnstalleerde zonnepanelen.

Er is wifi en satelliet TV (alle Nederlandse en Belgische zenders) aanwezig.

Zwembad en tuin:

Het gloednieuwe zwembad (8x15 meter) en de prachtige tuin zijn gemeenschappelijk eigendom van de drie huizenbezitters. De totale kosten van onderhoud zwembad en de tuinman bedragen € 1200,- per jaar.

Afmetingen:
  • Living met open keuken: 70m2
  • Slaapkamer met badkamer 1: 36 m2
  • Slaapkamer met badkamer 2: 30 m2
  • Slaapkamer met badkamer 3: 25 m2
  • Slaapkamer met badkamer 4: 24 m2
  • Slaapkamer met badkamer 5: 18 m2
  • Gastentoilet: 3 m2
  • Was- en drooghok: 7 m2
  • Verwarmingshok: 6 m2
  • Berging: 3 m2
Woonoppervlakte: 
220
Perceelgrootte: 
5.000
5 slaapkamers
5 badkamers
Groot gemeenschappelijk zwembad
Direct aan de zee gelegen