Villa Preveza

In prijs verlaagd
Villa Preveza
235.000

Villa Preveza ligt op 500m afstand van zee en biedt een adembenemend, ononderbroken uitzicht op de Abrakische Golf, met prachtige zonsondergangen.

Villa Preveza heeft een oppervlakte van 199 m2 die is verdeeld over een woongedeelte op de bovenetage en een benedenetage die dient als garage en bergruimte.

De bovenetage bestaat uit een woonkamer die via grote deuren naar het terras leidt, waar men kan genieten van het prachtige uitzicht op zee en de groene omgeving. In totaal zijn er twee veranda’s, een aan de voorzijde en een aan de achterzijde. In de woonkamer is er een open keuken voorzien van elektrische oven, kookplaat en koelkast.

De drie slaapkamers beschikken over inbouwkasten, airco en grote deuren die naar de veranda leiden. Er is ook een badkamer met bad, douche en wc, en een tweede toilet. De villa heeft veel ramen en balkondeuren waardoor er veel licht binnenkomt en in combinatie met de ruime kamers geeft dit een comfortabele, zomerse sfeer.

De benedenverdieping bestaat uit een grote garage en een bergruimte. Het perceel waarop de villa is gebouwd heeft een oppervlakte van maar liefst 4.831 m2 en biedt zeeën van ruimte. Naast het huis bevindt zich een groot overdekt terras met een barbecue, dat geschikt is om veel gasten te ontvangen.

De villa ligt op 900 meter van het dorp Neochori en op 4 km van de stad Preveza. Hier vindt u ook het vliegveld. In de nabijheid zijn veel prachtige zandstranden aan de Ionische kust. Ook het eiland Lefkas is vlakbij, op zo’n 20 km. Lefkas is met een brugverbinding aan het vasteland verbonden, dus altijd direct met de auto te bereiken, en biedt enkele van de mooiste stranden van Griekenland.

Woonoppervlakte: 
199
Perceelgrootte: 
4831
3 slaapkamers
Zeezicht
500m van zee
2 veranda's
Garage
Op 4 km van Preveza
Midden-Griekenland
Midden-Griekenland

Eerst een korte mythologieles: Hier, midden in een van de meest bergachtige districten in het hart van het land, ligt Delphi. De Panhelleense tempel van Delphi, met het beroemdste orakel van het oude Griekenland, werd gebouwd aan de voet van de berg Parnassos, temidden van een indrukwekkend landschap dat wordt gevormd tussen twee gigantische rotsen, de Phaedriades