Vrijstaand huis op Karpathos

Verkocht onder voorbehoud
Huis op Karpathos
60.000
|
Karpathos

Vrijstaand huis in de kenmerkende eilandenstijl op het rustige, authentieke eiland Karpathos. Twee slaapkamers, twee badkamers en overdekte veranda met zeezicht.

Karpathos is een rustig en zeer oorspronkelijk eiland. Het is een wandel- en windsurfeiland met vele verschillende mooie baaitjes. De sfeer is heel authentiek en er zijn vele mooie bergdorpen. 

Op dit eiland staat een vrijstaand huis in de oorspronkelijke Griekse eilandenstijl. Het maakt deel uit van een project van vier woningen die in 2005 zijn opgeleverd. Het huis ligt in een uitloper van een bergpas met de achterzijde naar het noordoosten. Het kijkt uit op een baai en heeft uitmuntend zeezicht. Het vliegveld ligt zes minuten van het huis, binnen een half uur na landing bent u in uw tweede huis. 

Het huis bestaat uit twee etages. Op de begane grond vindt u de woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een badkamer met toilet. Buiten een veranda met pergola en een externe wenteltrap die u naar de bovenverdieping leidt. Daar bevindt zich de tweede slaapkamer, de tweede badkamer en een grote halfoverdekte veranda met gemetselde sofa van waaruit u grandioos zeezicht heeft. 

Het huis beschikt over een tuin van 817 m2. Op 200 meter staat een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen, op 100 meter een pittoreske Byzantijnse kerk.

Woonoppervlakte: 
50
Perceelgrootte: 
817